DUPLA NULA: Nekadašnji superligaš sačuvao mrežu u Novim Banovcima - Omladinac nastavio sa rasprodajom bodova! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi remi Novobanovčana...

DUPLA NULA: Nekadašnji superligaš sačuvao mrežu u Novim Banovcima - Omladinac nastavio sa rasprodajom bodova! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Omladinac iz Novih Banovaca nastavlja sa ne baš zapaženim partijama tokom prolećnog dela sezone u okviru Srpske lige Vojvodina.

 

Ekipa od koje se možda očekivao i napad na sam vh tabele vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala u drugom delu šampionata zabeležila je svega dva trijumfa, a niz od prethodna dva meča koja su okončana podelom bodova (Podunavac Belegiš 2:2 i Jedinstvo Stara Pazova 0:0), nastavljen je i u susretu protvi bačkopalanačkog fudbalskog kolektiva.

Nekadašjem superligašu iz Bačke Palanke ni u aktuelnoj sezoni ne "cvetaju ruže" i u samom finišu takmičenja vodiće veliku borbu kako bi izbegao selidbu u četvrti rang srpskog klupskog fudbala. Gosti su na megdan Omladincu došli sa jasnim ciljem da stignu do jednog boda i u tome su na kraju i uspeli.

Viđena je borbena utakmica u kojoj nije zabeleženo mnogo gol šansi.

Najbolje prilike za domaćina propustili su još u prvom poluvremenu Kukolj i Dobrijević. Kako se kraj meča bližio kraju, gosti su se sve više zatvarali i do isteka 90. minuta, njihov bunker je izdržao i kući u Bačku Palanku se vraćaju sa "jednim bodom u džepu".

 

- Srpska liga Vojvodina, 24. kolo:

Omladinac (Novi Banovci) - OFK Bačka (Bačka Palanka) 0:0

Stadion: FK Omladinac

Gledalaca: 300

Sudija: Mario Bogićević (Zrenjanin)

Žuti kartoni: Maksimović, Dimitrijević (Omladinac), Sremčević, (OFK Bačka)

Crveni karton: Vukanović (OFK Bačka)

Omladinac (Novi Banovci): Knežević, Misić, Biočanin, Dimitrijević, Kukolj, Maksimović, Dobrijević, Perošević, Avram, Ćalić, Cvetojević.

OFK Bačka (Bačka Palanka): Grčić, Jelić, Panjak, Jakovljević (Gagić), Trifunović (Bajić), Ilić (Rakić), Milenković, Vukanović, Mitić, Sremčević, Miličković.

U narednoj takmičarskoj rundi Omladinac gostuje u Pančevu ekipi Dinama 1945, dok OFK Bačka dočekuje staropazovačko Jedinstvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading