SLAVIJA SE I DALJE NADA PRVOM MESTU: U goste im u nedelju dolazi sastav Neština!

Autor:

Sport

12.05.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba tima u ovaj meč ulaze posle trijumfa u prethodnom kolu.

SLAVIJA SE I DALJE NADA PRVOM MESTU: U goste im u nedelju dolazi sastav Neština!

Foto: FK Slavija Pivnice

U okviru 23. kola Opštinske lige Bačka Palanka ekipa Slavije (Pivnice) ugostiće sastav Neština, utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Tim Slavije je pre dve sezone ispao i PFL-a Sombor, ali je trenutno na dobrom putu da se izbori za poziciju koja bi joj omogućila borbu za poratak u okružni rang. Posle 21 odigranog meča ekipa iz Pivnica se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 53 osvojena boda, samo bod manje u odnosu na lidera, ali uz utakmicu više u odnosu na njega. 

Slavija pred svojim navijačima ove sezone igra jako dobro, na 12 mečeva imaju učinak od deset trijumfa, jednog remija i isto toliko poraza. Poslednji susreta na svom stadionu odigrali su protiv glavnog konkurenta za plasman u viši rang, tim Kulpina i tom prilikom su poraženi rezultatom 2:1.

Igrači Slavije igraju jako dobro pred svojim golom, što pokazuje i broj primljenih golova ove sezone. Lopta je u njihovom golu u dosadašnjem toku sezone završila samo 15 puta i po tom paramteru drže titulu najbolje odbrane u ligi.

Republika

Foto: FK Slavija Pivnice

Tereni Slavije

U nedelju će se nasuprot igrača Slavije naći sastav dugogodišnjeg člana trenutnog ranga, Neštin, koji sa 29 bodova pored svog imena zauzima sedmu poziciju u ligi. Reč je o ekipi koja tokom cele sezone igra po principu toplo-hladno, pa je samim tim i mesto na tabeli u sredini.

Kada se pogleda prolećni učinak tima, i on je takođe polovičan, na osam mečeva ekipa je od maksimalnih 24 osvojila 13 bodova. Na domaćem terenu Neštin igra jako dobro, dok su sa poslednjih pet gostovanja uspeli da donesu samo jedan bod.

Oba tima u ovaj meč ulaze posle pobede u prošlom kolu, Slavija je na gostovanju savladala Bačku iz Despotova rezultatom 5:1, dok je Neštin pred svojom publikom dobio tim Labudnjače sa 4:1.

Prvi duel nedeljnih rivala završen je pobedom Slavije na gostovanju rezultatom 4:3.

Slavija (Pivnice) - Neštin

Nedelja, 14. maj od 17.30

Stadion "Vašariste 2" Pivnice

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading