FALKAO VERUJE U SVOJ TIM: "Nadam se novoj pobedi, kao i još jednoj dobroj partiji našeg golgetera Jovanovića"!

Autor:

Sport

12.05.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rad je u seriji, duel sa ekipom iz donjeg dela tabele dolazi u odlično vreme za novi pozitivan rezultat.

FALKAO VERUJE U SVOJ TIM: "Nadam se novoj pobedi, kao i još jednoj dobroj partiji našeg golgetera Jovanovića"!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru 25. kola Nišavske okružne lige ekipa Rada iz Merošine ugostiće sastav Toplice iz Šarlinca, utakmica je zakazana za subotu, 13. maj od 17 časova.

Republika

Sutrašnji domaćin od starta prolećnog dela igra u jako dobroj formi, od maksimalnih 24, osvojili su 17 bodova od početka nastavka prvenstva. Trenutno se tim iz Merošine nalazi u seriji od tri trijumfa i sa bodovnim saldom koji je na broju 31 zauzima deobu sedmog mesta na tabeli. 

Kada je reč o duelima Rada na njihovim stadionu u Merošini, popularno "Rovče" na poslednja četiri duela ne zna za poraz, trenutna serija trijumfa je na broju dva, dok su pre nje upisala i dva vezana remija. Ove sezone učinak na domaćem terenu je 4-4-3.

Prva zvezda tima iz Merošine, Danijel Punosevac, popularni "Falkao" je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Pokušaćemo da upišemo četvrtu pobedu u nizu, ali neće biti lako, naš rival se bori za opstanak, a u takvim situacijama ne manjka želje i truda. Nadam se da ću imati priliku da nastupim i da upišem nešto više minuta ovoga puta, želimo da napravimo proboj ka gornjem delu tabele i ako se pogledaju rezultati iz prolećnog dela prvenstva, ka tome i idemo. 

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Najavni poster

Nasuprot igrača Rada će se sutra naći sastav iz Šarlinca koji je kao i njihov predstojeći rival od starta prolećnog dela prvenstva krenuo sa dosta boljim partijama. Trenutno se tim Toplice nalazi na 11. poziciji sa 24 osvojena boda.

Ako se pogleda tabela osvojenih bodova kod kuće, onda je svima jasno da igrači Toplice igraju dosta bolje pred svojim navijačima, nego na strani. Na svom terenu u Šarilincu osvojili su 20 bodova, što nam govori da sa "tuđih" terena doneli samo četiri.

Poslednju pobedu na gostovanjima sastav Toplice je zabeležio u petom kolu kada su savladali Moravac u Čečini rezultatom 3:1

Prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, Toplica je ugostila sastav Rada a rezultat posle 90 minuta igre je glasio 1:1.

Rad (Merošina) - Toplica (Šarlinac)

Subota, 13. maj od 17 časova

Stadion "Rovče" u Merošini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading