NIŠTA NIJE IZGUBLJENO: Sastav Hajduk Stanka je spreman da se bori do kraja za prvo mesto!

Autor:

Sport

12.05.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači žele da se što pre vrate na pobednički kolosek..

NIŠTA NIJE IZGUBLJENO: Sastav Hajduk Stanka je spreman da se bori do kraja za prvo mesto!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

U okviru 25. kola Mačvanske okružne lige ekipa Hajduk Stanka ugostiće sastav Majura, utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 17 časova. 

Republika

Nedeljni domaćin se trenutno sa 52 osvojena boda pored svog imena nalazi na trećoj poziciji na tabeli, sa tri boda zaostatka za liderom. Prošlonedeljni poraz Hajduk Stanka na gostovanju Antimonu iz Zajače je u velikoj meri koštao ekipu prvog mesta, ali ništa nije izgubljeno. Do kraja sezone u opticaju je još 18 bodova.

Kada se pogledaju mečevi Hajduk Stanka ove sezone na crnobarskom "Stamford "Bridžu", njihov učinak je 11 trijumfa i samo jedan poraz. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa njihovog terena je Karađorđe iz Mišara koji je u 15. kolu slavio sa 2:1.

Sastav Hajduk Stanka ima najbolju odbranu u ligi, njihov golman je savladan samo 13 puta na dosadašnja 24 meča, dok je pred svojim navijačima loptu iz mreže vadio samo u pet navrata. 

Republika

Foto: FK Hajduk Stanko

Stefan Ercegovčević

Vezista Hajduk Stanka, Stefan Ercegovčević je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Dočekujemo ekipu iz donjeg dela tabele koja uopšte nije za potcenjivanje, treba brzo da zaboravimo poraz iz prošlog kola i skoncentrišemo se na završetak sezone i naš cilj, verujem u ove momke i naš kvalitet i nadamo se da ćemo uzeti nova tri boda kod kuće. 

Sa druge strane centra, nasuprot igrača Hajduk Stanka u nedelju će se naći sastav Majura, koji se trenutno nalazi na 15. poziciji na tabeli sa 16 osvojenih bodova. Ove sezone ekipa ne igra baš najbolje, do prošlog gola u kojem su ostvarili trijumf protiv fenjeraša, bili su u seriji od 14 vezanih poraza.

Posle četiri sezone u okružnom rangu, a imajući u vidu da je sigurna zona udaljena 10 bodova od Majura, velike su šanse da će se sledeće sezone ekipa takmičiti u Međuopštinskoj ligi Mačva.

Majur je pretrpeo značajne kadrovske promene, što se igračkog dela tima tiče, radi se o skupu momaka koji su ostali dosledni svom klubu, uprkos svim poteškoćama koje su ih snašle i to treba poštovati.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Hajduk Stanka na gostovanju rezultatom 6:1.

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Majur

Nedelja, 14. maj od 17 časova

Crnobarski "Stamford Bridž"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading