DERBI ZA PRVO MESTO: Crveno-beli imaju pol poziciju za viši rang, u duelu sa Napretkom je i bod dovoljan za šampionske ambicije!

Autor:

Sport

10.05.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na popularnoj "Jami" nas očekuje jako zanimljiv duel!

DERBI ZA PRVO MESTO: Crveno-beli imaju pol poziciju za viši rang, u duelu sa Napretkom je i bod dovoljan za šampionske ambicije!

Foto: FK Crvena zvezda Miraševac

U okviru 11. kola Opštinske lige Rača ekipa Crvene zvezde iz Miraševca ugostiće sastav Napretka (Malo Krčmare), utakmica je zakazana za nedelju, 14. maj od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin nedeljnog duela, sastav Crvene Zvezde se trenutno sa učinkom od pet trijumfa, uz po jednu podelu bodova i poraz nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa 16 osvojenih bodova. Tim iz Miraševca se od svih ostalih članova u ligi trenutno nalazi u najboljoj formi. Serija od šest mečeva bez poraza je u velikoj meri doprinela da se ekipa nađe u samom vrhu.

Na domaćem terenu sastav iz Miraševca je u dosadašnjem toku sezone odigrao tri susreta i tom prilikom je osvojio sedam od maksimalnih devet bodova. Poslednji duel na domaćem terenu bio je protiv ekipe Grizli, sa kojom su remizirali, 2:2.

Sastav crveno-belih je na sedam ligaških mečeva mrežu protivnika tresao u 22 situacije, dok je njihov golman savladan 13 puta. 

U nedelju će u Miraševac gostovati još jedan kandidat za plasman u viši rang, tim Napretka, koji sa 16 bodova deli prvo mesto sa crveno-belima, ali i ima meč više u odnosu na Crvenu zvezdu. Sastav iz Malog Krčmara od starta prolećnog dela prvenstva ne zna za poraz, na tri susreta imaju isto toliko trijumfa.

Kada je reč o broju datih i primljenih golova, i tu je situacija dosta izjednačena između nedeljnih rivala, golman Napretka je kapitulirao takođe 13 puta, ali su mrežu protivnika tresli u 21 situaciji, sve to naravno, uz meč više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Do kraja prvenstva su, ne računajući predstojeći vikend ostala još tri kola, u tom periodu Crvena zvezda ima na programu još dva meča, dok sastav Napretka posle duela sa crveno-belima igra samo još jedan duel. Imajući u vidu raspored, ova utakmica može u velikoj meri da odluči putnika u viši rang.

Prvi duel Napretka i Crvene zvezde završen je pobedom crveno-belih na gostovanju minimalnim rezultatom.

Crvena zvezda (Miraševac) - Napredak (Malo Krčmare)

Nedelja, 14. maj od 16.30

Teren u Miraševcu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading