U KARAĐORĐEVU SADA STANUJE LIDER: Solunac sa prvog mesta čeka duel protiv, ovog proleća odlične ekipe Sutjeske!

Autor:

Sport

10.05.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratiće se sigurno i rezultat derbija u Ravnom Selu.

U KARAĐORĐEVU SADA STANUJE LIDER: Solunac sa prvog mesta čeka duel protiv, ovog proleća odlične ekipe Sutjeske!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

U okviru 26. kola PFL Subotice ekipa Solunca iz Karađorđeva ugostiće sastav Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja, utakmica je zakazana za subotu, 13. maj od 17 časova.

Republika

Domaćin predstojećeg duela, sastav Solunca se trenutno sa učinkom od 17 pobeda, četiri podela bodova i samo dva poraza nalazi na prvoj poziciji sa 55 bodova pored svog imena. Tim iz Karađorđeva nalazi se u najboljoj formi od svih ostalih učesnika u ligi, trenutno su u seriji od devet trijumfa.

Sastav iz Karađorđeva je u prošlom kolu pobedom u derbi susretu sa Srbobranom stigao do prvog mesta i sada sa vrha gleda sve ostale timove, prvi pratilac, Đurđin ima samo bod manje. Ova dva tima će do kraja prvenstva verovatno voditi bitku za direktan plasman u viši rang, a upravo se oni sastaju u poslednjem kolu u Karađorđevu.

Na poslednjih pet susreta u Karađorđevu ekipa ima isto toliko trijumfa i u jako dobroj formi i raspoloženju, posebno i zbog preuzimanja prvog mesta, dočekuju subotnji meč sa sastavom Sutjeske.

Iz redova Solunca se povodom ovog meča za naš portal oglasio Aleksandar Milikić:

- Nakon teške utakmice u prošlom kolu i pobede koja nam je mnogo značila, u predstojećem meču greške moramo svesti na minimum, bez opuštanja, maksimalno ozbiljno, požrtvovano i jako, i ako budemo igrali našu igru, nemamo čega da se plašimo. Verujemo da ćemo i ovaj put obradovati sve naše navijače. 

Republika

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Solunac vredno trenira za subotu

Subotnji gost na stadionu Jovan Joca Jerković u Karađorđevu biće trenutno sedmoplasirani tim na tabeli, Sutjeska, sa 35 osvojenih bodova. Ekipa iz Bačkog Dobrog Polja je po formi od starta prolećnog dela odmah iz predstojećeg rivala, njihov skor na devet odigranih mečeva ove godine je 7-1-1. 

Jedini poraz Sutjeska je ove polusezone doživela na svom terenu protiv sastava Đurđina koji je slavio sa 4:1, bodove su bodelili u Ravnom Selu sa Proleterom u utakmici bez golova. 

Ekipa Sutjeske na poslednjih šest gostovanaj ne zna za poraz, u tom periodu su upisali četiri trijumfa i samo dva "iksa".

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Solunca na gostovanju, golom u poslednjim sekundama meča kada je Kangrga postigao pogodak za 3:2. 

Ovaj meč će za domaćina imati posebnu važnost, imajući u vidu da se u predstojećem kolu sastaju trećeplasirani Proleter i drugoplasirani Đurđin, i da će u velikoj meri i taj duel uticati na krajnji izgled tabele.

Solunac (Karađorđevo) - Sutjeska (Bačko Dobro Polje)

Subota, 13. maj od 17 časova

Stadion "Jovan Jerković Joca" u Karađorđevu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading