SLEDI DRAMA: Šok na "Vizelj parku", minimalac "romantičara" na staroj Karaburmi - očekuje nas 90 minuta odluke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni vikend donosi razrešenje?

SLEDI DRAMA: Šok na "Vizelj parku", minimalac "romantičara" na staroj Karaburmi - očekuje nas 90 minuta odluke!

Foto: youtube.com/printscreen/MerkurXtip

Očekivano, ili ne, ali beogradska grupa srpskoligaškog karavana donosi dramu u samom finišu ovosezonskog takmičenja.

 

Nakon 26. runde fudbala u prestonici, lider iz Gornje varoši ima samo tri boda više od "romantičara" sa stare Karaburme i u međusobnom duelu koji će naredne nedelje biti odigran u Zemunu, biće poznato ime putnika u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Ekipa Zemuna je gostovala na "Vizelj parku" gde je u samo tri dana odigrala drugi meč protvi BSK Borče. Za razliku od kup susreta u kojm su plavo-zeleni slavili rezultatom 2:1 golovima Dušana Vukčevića i Nikole Ristovskog, borba za bodove protekla je bez pogodaka čime su ekipe podelile bodove, ali se mora istaći da "slađi deo kolača" ostaje u Borči.

Istovremeno, na drugoj obali Dunava, OFK Beograd je dočekao obrenovački Radnički i pogotkom Bajića je uspeo da slavi minimalnim rezultatom čime su prišli lideru na tabeli na samo tri boda zaostatka.

 

 

- Srpska liga Beograd, 26. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - Radnički (Obrenovac) 1:0 (0:0)

Stadion: "Omladinski stadion"

Strelac: Bajić za OFK Beograd

Ekipa Zemuna na svom kontu u ovom momentu ima 58 bodova, dok bodovni saldo "romantičara" iznosi 55. Narednog vikenda, u subotu 13. maja upravo će dve ekipe odigrati međusobni duel na Gradskom stadionu u Zemunu i izvesno je da će pobednik tog meča, najverovatnije postati i novi član drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova 0:0 i jasno je da Gornjovarošanima u derbiju celokupnog prvenstva odgovara i remi, dok plavo-beli imaju imperativ pobede ukoliko žele da od jeseni krenu u lov na prvoligaške bodove.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading