IME PRVOG FINALISTE JE POZNATO: Borba za Duplu krunu se nastavlja! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.05.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano je i ostvareno.

IME PRVOG FINALISTE JE POZNATO: Borba za Duplu krunu se nastavlja! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Zemun

Kup Srbije pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda ulazi u samu završnicu, a sada je poznato i ime prvog kluba koji će se boriti za prestižni trofej.

 

Na Gradskom stadionu u Zemunu, u prvom polufinalnom susretu ovosezonskog takmičenja, lider Srpske lige Beograd, ekipa Zemuna dočekala je ekipu BSK Borče.

Usled tragičnog dešavanj u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" susret je počeo minutom ćutanja kojim je odata počast nastradalima u tom krvavom piru.

 

Fudbaleri Zemuna do prednosti stižu u 10. minutu susreta kada je mrežu Borčanaca zatresao Dušan Vukčević i minimalnom prednošću plavo-zelenih otišlo se na odmor.

U nastavku susreta, u 59. minutu, gosti preko Luke Rančića stižu do poravnanja rezulata, da bi sedam minuta kasnije Nikola Ristovski evrogolom iz slobodnog udarca doneo svojoj ekipi trijumf i plasman u veliko finale.

 

 

Treba napomenuti da će dve ekipe odigrati novi susret već u subotu 6. maja kada će se u okviru 26. kola Srpske lige Beograd sastati na "Vizelj Parku".

- Kup Srbije na području FSB, 1/2 finala:

Zemun (Zemun) - BSK Borča (Borča) 2:1 (1:0)

Stadion: Gradski stadion u Zemunu

Strelci: D. Vukčević u 10. i N. Ristovski u 66. minutu za Zemun; L. Rančić u 59. minutu za BSK Borču

U drugom polufinalnom paru Kupa Srbije na području Fudbalskog saveza Beograda, sastaće se BASK TEK i aktuelni lider Beogradske zone, ekipa PKB-a iz Padinske Skele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading