ŠOK TERAPIJA JE DALA REZULTAT: Crveno-beli slavili!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvataju zalet u finišu šampionata...

ŠOK TERAPIJA JE DALA REZULTAT: Crveno-beli slavili!

Foto: FK Sinđelić

Polovinom meseca septembra prethodne godine fudbaleri beogradskog Sinđelića bili su lideri beogradske grupe srpskoligaškog karavana i mnogi su upravo crveno-bele smatrali za klub koji će voditi glavnu borbu kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Međutim, usledio je niz od deset prvenstvenih mečeva u kojima je ekipa, do kraja jesenjeg dela sezone zabeležila svega jedan trijumf i bilo je jasno da od borbe za lidersku poziciju, nema ništa.

Ni nastavak sezone nije doneo pomak u rezultatskom ostvarenju i klub se čak našao u donjoj polovini tabele. 

Pre samo četiri dana rukovodstvo kluba iz Vojislava Ilića odlučilo se za drugu ovosezonsku "šok terapiju" i dosadašnjeg trenera Zlatka Krmpotića zamenio je mladi dvadesetsedmogodišnji Stevan Nikolić, koji je u svojoj premijeri na klupi crveno-belih, ostvario i prvi uspeh.

U okviru 26. runde beogradske grupe srpskoligaškog karavana, na stadionu u Ulici Vojislava Ilića gostovao je novobeogradski Brodarac, a ekipa Sinđelića je slavila rezultatom 3:1 što svakako može biti najava u bolja izdanja ekipe Sinđelića kojem već sada predstoji priprema za narednu sezonu i pokušaj da na jesen 2024. godine ponoov krenu u borbu za prvoligaške bodove.

Foto: FK Sinđelić

Pokrenuo crveno-bele - Stevan Nikolić

 

- Srpska liga Beograd, 26. kolo:

Sinđelić (Beograd) - Brodarac (Novi Beograd) 3:1

Stadion: FK Sinđelić

Strelci: Čelar, Savić, Živković za Sinđelić; Tejić za Brodarac

Sinđelić koji u ovom momentu na svom kontu ima 34 boda, narednog vikenda gostuje kumodraškom Torlaku, dok će Brodarac na svom terenu podno tramvajskog mosta ugostiti lazarevački Borac koji će od naredne sezone biti član Beogradske zone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading