PORUKA OD KOJE BI I KAMEN ZAPLAKAO: Muk na staroj Karaburmi - fudbaleri transparentom rekli sve! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Život ide dalje", uzrečica je koja u ovom momentu odzvanja u ušima.

PORUKA OD KOJE BI I KAMEN ZAPLAKAO: Muk na staroj Karaburmi - fudbaleri transparentom rekli sve! (FOTO)

Foto: OFK Beograd

Srbija tuguje. Srbija se danas oprašta od nastradalih koji su svoje živote izgubili u dva krvava pira koja su u samo nekoliko sati zapanjila sve građane ove zemlje.

 

Građani svoje saučestvovanje u boli sa porodicama nastradalih ističu na različite načine, a tome su se priključili i fudbaleri OFK Beograda i obrenovačkog Radničkog koji su današnji prvenstveni susret započeli isticanjem važne poruke.

Naime, uoči susreta 26. kola Srpske lige Beograd, momci u plavo-beloj i crvenoj sportskoj opremi na teren su izašli noseći trenasparent na kojem je pisalo:

- Igramo, ali bez osmeha. Slava stradalima!

 

I pored činjenice da susret u kojem se sastaju nekadašnji članovi elitnog ranga srpskog fudbala ima veliki značaj za obe ekipe, jasno je da u ovom momentu fudbal ipak nije bio u prvom planu.

Da podsetimo, u krvovaom piru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijeno je osam učenika ove škole, kao i radnik školskog obezbeđenja, dok je samo par desetina sati kasnije u Mladenovcu od vatrenog oružja, nastradalo osam nedužnih građana

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading