U SKLADU SA AKTUELNIM TRENUTKOM: Skromno i u tišini, klub obeležio Đurđevdan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U iščekivanju, možda i ključne ovosezonske utakmice...

U SKLADU SA AKTUELNIM TRENUTKOM: Skromno i u tišini, klub obeležio Đurđevdan! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Smederevo 1924

Srbija obeležava najtužniji Đurđevdan u svojoj istoriji.

 

U danu kada se na večni počinak ispraća većina žrtava dva masakra koji su zgrozili Srbiju, obeležava se krsna slava koja spada u red najvećih.

Shodno novonastaloj situaciji i Fudbaslki klub Smederevo 1924 danas je u prostorijama kluba u tišini obeležio današnji dan uz jasne želje da Sveti velikomučenik Georgije pomogne svima, a prevashodno porodicama onih koji su nastradali u dva krvava pira.

 

Da podsetimo, fudbalere Smedereva 1924 već u nedelju 7. maja očekuje verovatno i ključni meč kada je u pitanju ishod ovosezonske Srpske lige Zapad. Usled nedavno izrečene kazne, smederevski "oklopnici" će u Kostolcu, u velikom derbiju dočekati pribojski FAP, a susret počinje u 16.30 časova.

Ekipa Smedereva u ovom momentu, na tabeli zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ima bod više u odnosu na čačanski Borac 1926, a uvidom u raspored mečeva, upravo predstojeći susret protiv kluba iz grada na obalama Lima, smatra se verovatno i najvećim izazovom u finišu borbe za šampionski pehar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading