OSTAJE NAM DA SE VRATIMO DO KRAJA PRVENSTVA: Bez dlake na jeziku - trener Žigić izneo očekivanja u finišu sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kanarinci" nikako da polete u plej-ofu.

OSTAJE NAM DA SE VRATIMO DO KRAJA PRVENSTVA: Bez dlake na jeziku - trener Žigić izneo očekivanja u finišu sezone!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 u četiri plej-of susrete Prve lige Srbije zabeležili su svega jedan trijumf (Inđija Toyo tires 2:0), jedan remi (Radnički Novi Beograd 2:2) i dva poraza (Jedinstvo Ub 0:3 i Radnički Sremska Mitrovica 2:4) čime su se gotovo oprostili od borbe za baraž mečeve.

 

Tokom duela protiv sremskomitrovačkog Radničkog publika je mogla da uživa u reviji pogodaka koja je okončana trijumfom domaće ekipe rezultatom 4:2, ali svakako navedenim ostvarenjem u redovima novosadskog prvoligaša ne mogu biti zadovoljni.

Po okončanju susreta trener RFK Novi Sad 1921, Branko Žigić je za zvanični klupski sajt izjvio:

- Prvo da izrazim iskreno saučešće svim porodicama. Težak dan za Srbiju. Nije bilo lako igrati fudbal. Čestitke domaćinu i kolegi Darku Tešoviću na pobedi. Radnički je jedina ekipa koja nam je nanela tri poraza u ovoj sezoni. Primili smo golove na olak način i nismo mogli da se vratimo u igru. Ostaje nam da se vratimo do kraja prvenstva. Ostalo je još tri kola, gde igramo protiv tri ekipe iz samog vrha.

Foto: instagram.com/fkradnicki1922_official/printscreen

Detalj sa utakmice Radnički Sremska Mitrovica - RFK Novi Sad 1921

 

Novosađani i dalje imaju šanse da se u samom finišu šampionata dokopaju baraž mečeva, ali će im za tako nešto biti neophodno da savladaju tri prvoplasirane ekipe drugog stepena srpskog klupskog fudbala, RFK Grafičar, Železničar iz Pančeva i novobeogradski IMT.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading