MITROVČANIMA BAŠ ODGOVARAJU NOVOSAĐANI: Treća pobeda Radničkog nad ekipom RFK Novi Sad ove sezone!

Autor:

Sport

06.05.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač iz Ugande, Obuja Pijus se istakao u redovima domaćina sa dva gola.

MITROVČANIMA BAŠ ODGOVARAJU NOVOSAĐANI: Treća pobeda Radničkog nad ekipom RFK Novi Sad ove sezone!

Foto: instagram.com/fkradnicki1922_official/printscreen

U okviru 4. kola plej-ofa Prve lige Srbije sastav Radničkog iz Sremske Mitrovice ugostio je RFK Novi Sad, oba duela iz regularnog toka prvenstva završena su pobedom tima iz Sremske Mitrovice.

Republika

Radnički je u ovaj duel ušao sa 46 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za šestu poziciju na tabeli, dok je tim iz Novog Sada sa jednim bodom više bio na petom mestu u ligi.

Bolje su ušli domaći igrači u ovaj meč i posle klasičnog odmeravanja snaga uspeli su da zatresu mrežu golmana Elesina. Igrao se 15. minut kada je Pius doneo prednost Radničkom, 1:0.

Samo pet minuta kasnije mladi Strahinja Čarapić je povisio prednost domaćina na 2:0.

Do kraja poluvremena viđena je još jedan gol, ali u mreži gomaćina. Veljko Mladenović se upisao u listu strelaca, 2:1.

U drugom delu igre, domaći tim je sa dva gola u razmaku od dva minuta delimično rešio pitanje pobednika.

Stefan Ilić je u 64. pogodio za 3:1, a samo dva minuta kasnije Piusu je svojim drugim golom na utakmici povisio prednost Radničkog na 4:1.

Šest minuta pred kraj regularnih 90 viđen je novi gol. Glavni sudija na meču, Ivan Stamenković dosudio je kazneni udarac sa 11 metara u korist gostiju, siguran realizor najstrožije kazne bio je Vojislav Balabanović za konačnih 4:2 u korist Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Radnički (Sremska Mitrovica) - RFK Novi Sad 1921 4:2 (2:1)

Radnički: Ostojić, Miodragović, Ivić, Gajić (od 57' Grbović), V. Ilić, Čarapić (od 57' Ristović), Pius (od 67' Bačanin), Đukanović (od 57' Petrović), S. Ilić (od 73' Milicanović), Spasojević, Isailović

RFK Novi Sad: Elesin, Cucin, V. Balabanović, Obeng (od 63' Daničić), Mladenović (od 69' Serdar), Climaco, M. Balabanović (od 46' Vujaklija), Blagojević, JOkić, Hrubik (od 90' Camara), Vlalukin (od 63' Milosavljev)

Ovim trijumfom ekipa Radničkog se izjednačnila sa Jedinstvom iz Uba na četvrtoj poziciji na tabeli, uz meč više u odnosu na njih.

U sledećem kolu RFK Novi Sad opet gostuje, ovoga puta ekipi Grafičara, dok sastav Radničkog igra pred domaćom publikom protiv imenjaka sa Novog Beograda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading