NAJSLABIJA PARTIJA PROGORELICE OVE SEZONE: Gostovanje u Mataruškoj Banji je za zaborav u redovima gostiju!

Autor:

Sport

05.05.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odličnog starta prolećnog dela, ekipa Progorelice je nanizala tri poraza.

NAJSLABIJA PARTIJA PROGORELICE OVE SEZONE: Gostovanje u Mataruškoj Banji je za zaborav u redovima gostiju!

Foto: OFK Progorelica

U okviru 19. kola Raške okružne lige ekipa Ibra (Mataruška Banja) ugostila je sastav OFK Progorelice, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Sastav Ibra je u ovaj meč ušao sa treće pozicije na kojoj se nalazio sa 33 osvojena boda, dok je ekipa OFK Progorelice sa 30 bodova bila na petom mestu u ligi.

Prvi napad domaćina na utakmici završen je loptom u mreži golmana gostiju. Naizgled bezazlena ubačena lopta po zemlji od strane levog beka Nenad Živanovića, prošla je nekolicinu gostujućih igrača ispred golmana Manića, i završila je u golu, 1:0 za Ibar od trećeg minuta.

Rano vođstvo Ibra u neku ruku je šokiralo sastav Progorelice, domaći igrači su pokušavali da iskoriste situaciju na terenu i napadali su sa željom da uvećaju svoju prednost, ali je Manić sa nekoliko intervencija održao svoj tim u igri.

Gosti su pokušavali uglavnom brzim promenama poseda, ali bez neki ozbiljnijih prilika, pokušao je Aleksandar Vujović u par navrata iz daljine, ali je mreža golmana domaćih, Bandovića ostala mirna do kraja prvog dela igre.

Republika

Foto: OFK Progorelica

Detalj sa utakmice

Uvodni minuti nastavka igre su, kao i sam početak meča pripali domaćim fudbalerima. Nakon izgubljene lopte gostiju, polukontra domaćih igrača, lopta stiže do mladog Alekse Ćurčića koji je šalje u bliži ugao Manića za 2:0.

Pokušavali su gosti da se vrate u utakmicu, ali su domaći igrači znalački privodili meč kraju. 

Trener domaćih, Vladimir Dulović je izmenama dodatno pojačao kontrolu same utakmice za svoj tim, i promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo. Najbolja prilika da lopta završi u mreži viđena je posle šuta domaćih igrača, kada je isti završio na gornjem okviru gola.

U jednoj jako mirnoj, fer i korektnoj utakmici viđen je samo jedan žuti karton, Dragoljub Krsmanović, fudbaler Ibra je "požuteo" zbog bezobzirnog starta u 56. minutu.

Ibar (Mataruška Banja) - OFK Progorelica 2:0 (1:0)

Ibar: Bandović, Milanović, Živanović, Milanov, Rudinac, Ćurčić (od 79' Luković), Sa. Pantelić, Krsmanović (od 58' Jakšić), Aleksić, St. Pantelić, Petković (od 68' Stefanović)

OFK Progorelica: Manić, Bažalac, Đokić, Arsenijević, Brkušanac, D. Vujović (od 79' Ugrenović), A. Vujović, Erović, Komatina, Sekulić, Janković

Iz redova Progorelice su posle meča poručili:

- Posle tri pobede na startu prolećnog dela, nanizali smo isto toliko poraza, reakcija igrača se očekuje već u nedelju kada nas očekuje nova utakmica. 

Posle ovog meča ekipa Ibra je ostala na trećoj poziciji, dok je sastav Progorelice spao na šesto mesto u ligi.

U sledećem kolu Progorelica dočekuje Omladinac iz Novog Sela, dok ekipa Ibra gostuje lideru na tabeli, sastavu Budućnosti iz Konareva.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading