DERBI KOLA PRIPAO DOMAĆINU: Sastav Šušnjara je na samo tri boda od pozicije koja vodi u viši rang!

Autor:

Sport

05.05.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas jako uzbudljiv nastavak prvenstva.

DERBI KOLA PRIPAO DOMAĆINU: Sastav Šušnjara je na samo tri boda od pozicije koja vodi u viši rang!

Foto: FK Šušnjar

U okviru 24. kola Beogradske zone ekipa Šušnjara ugostila je sastav OFK Žarkova, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:0.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa 49 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za treću poziciju na tabeli, dok je ekipa Žarkova sa četiri boda manje na ćetvrtom mestu u ligi.

Posle klasičnog ispitvanja snaga, krenulo se sa ofanzivnim naletima na obe strane i prvo se zatresla mreža golmana gostiju, mladog Nikole Gavrilovića.

Igrao se 20. minut kada je Nikola Đuketić sa nekih 25 metara poslao loptu u mrežu protivničkog gola, 1:0 za Šušnjar.

Odmah po polaska sa centra viđen je još jedan gol, Danilo Dragojlović je odličnim lob udarcem savladao golmana Grčića, 1:1.

Do kraja poluvremena viđena je nešto konkretnija igra na polovini gostujućeg tima, ali promene rezultata nije bilo. Tokom prvih 45 minuta pokazan je jedan žuti karton, zbog bezobzirnog starta upisan je Rastko Sofrenić, fudbaler domaćina.

Republika

Foto: FK Šušnjar

Derbi pripao domaćinu

U uvodnih 15 minuta drugog dela mogli su domaći iz izgledne prilike do ponovnog vođstva, ali je udarac Blagojevića "projurio" pored stative.

U 63. minutu posle sjajne akcije celog tima, Jovan Džiknić prima loptu u kaznenom prostoru Žarkova i sigurnim udarcem postiže gol za 2:1, ovo je 15. gol Džiknića u prvenstvu.

Do kraja meča viđena je još jedna odlična prilika za plavo-bele, ali Blagojević opet nije uspeo da pošalje loptu u mrežu.

Šušnjar - OFK Žarkovo 2:1 (1:1)

Šušnjar: Grčić, Stojanović (od 69' Ivović), Đuketić, Stoisavljević, Pantović, Sofrenić (od 46' Blagojević (od 77' Ilić)), Lazarević, Stefanović, Belaćević (od 73' Nikolić), Živković, Džiknić (od 73' Petrović)

OFK Žarkovo: Gavrilović, Dragojlović (od 75' Gluščević), Lazić (od 77' Čubrilo), Radoičić, Pavlović, Vučeljić (od 46' Stroil), Živković, Nešović (od 65' Gajić), Prošić, Milošević, Stojanović (od 75' Mitić)

Ovim trijumfom i usled poraza GSP Poleta od lidera na tabeli, ekipa Šušnjar je samo na tri boda zaostatka za drugom pozicijom na tabeli, koja takođe vodi u viši rang.

U sledećem kolu Šušnjar gostuje ekipi Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, dok sastav Žarkova očekuje novi derbi na gostovanju GSP Polet Dorćolu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading