GROMOGLASNI APLAUZI I OVACIJE U SREMČICI: Kod mnogobrojne publike je čest komentar bio "Da je samo više ovakvih mečeva"! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.05.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke igračima oba tima na prikazanoj igri i zalaganju.

GROMOGLASNI APLAUZI I OVACIJE U SREMČICI: Kod mnogobrojne publike je čest komentar bio "Da je samo više ovakvih mečeva"! (VIDEO)

Foto: FK Sremčica

U okviru 23. kola Beogradske zone ekipa Sremčice ugostila je sastav Šušnjara, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:0.

Republika

Domaćin duela je u ovaj meč ušao sa 14 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za 14. poziciju na tabeli, dok je ekipa Šušnjara sa 49 osvojenih bodova bila na trećem mestu, sa tri boda zaostatka za drugoplasiranim GSP Polet Dorćolom.

Poveo je domaći tim već u osmom minuta, posle pravih flipera pred golo Grčića, Marko Savić se najbolje snašao za prednost Sremčice od 1:0.

Samo tri minuta kasnije, gosti preko Jovana Džiknića dolaze do izjednačenja, 1:1.

U 31. minutu Savić je po drugi put na meču doneo prednost crveno-plavima, 2:1.

To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre u kome nije bilo javnih opomena.

U drugom poluvremenu publika je imala prilike da vidi još tri gola, i to kakva.

Prvo je Savić u 65. minutu overio svoj het-trik na spektakularan način. Posle njegovog udarca lopta se odbijana od prečke i zemlje 2-3 puta, nakon čega je završila u golu Šušnjara, 3:1.

Pred sam kraj meča Uglješa Belaćević je volej udarcem sa nekih 16 metara savladao mladog golmana domaćih Jovanovića, 3:2.

Neizvesnu završnicu, i prilike na obe strane rešio je Mihailo Milinković u 95. minutu kada je postavio konačan rezultat meča na 4:2. 

Tokom drugog poluvrmena sudija Stefan Živkov je opravdano pokazao šest žutih kartona.

 

 

Sremčica - Šušnjar 4:2 (2:1)

Sremčica: Jovanović, Subašić, Ćulibrk, Vurdelja, Petković, Prečanica, Mačinković, Filipović, Savić, Štulić (od 90+3' Kuč), Milinković

Šušnjar: Grčić, Stojanović (od 71' Ilić), Đuketić, Obradović, Pantović (od 65' Stoisavljević), Sofrenić (od 55' Stefanović), Blagojević (od 71' Nikolić), Lazarević, Džiknić, Obradović, Belaćević

U utakmici koja bi zadovoljila i najprobirljivije gledaoce, Sremčica je pokazala da zaslužuje mesto u zoni, a Šušnjar da će danas ili sutra biti prepoznatljivo ime na mapi srpskog fudbala. Svega je bilo, golova, šansi, promašaja, odbrana i uzavrelih strasti na tribinama i terenu, ali na kraju se sve završilo sportski, rukovanjem i čestitkama.

Oba tima su posle ovog meča ostala na svojim pozicijama, ali je domaćin dodatno ojačao svoj bodovni saldo za opstanak, dok su gosti sada već na šest bodova od mesta koje vodi u viši rang.

U sledećem kolu, koje je na programu već 3. maja ekipa Šušnjara dočekuje OFK Žarkovo, dok sastav Sremčice gostuje Crvenoj Zvezdi iz Malog Mokrog Luga.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading