VAŽNA POBEDA "VUKOVA" SA KRALJEVICE: Borba za vrh tabele se nastavlja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.05.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv poraz u Kalni nije ostavio traga na Zaječarce.

VAŽNA POBEDA "VUKOVA" SA KRALJEVICE: Borba za vrh tabele se nastavlja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FSU Kraljevica

Prethodnog vikenda u okviru Zaječarske okružne lige, fudbaleri zaječarske FSU Kraljevice ubedljivo su poraženi u Kalni od ekipe Midžora rezultatom 0:4, ali su se već u narednoj takmičarskoj rundi vratili na stazu uspeha i nastavljaju borbu za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Istok.

 

Stotinak okupljenih ljubitelja fudbala na pomočnom terenu na Kraljevici prisustvovalo je odličnom prvom i prilično bledom nastavku susreta.

Domaćin več u sedmom minutu stiže do rezultatske prednosti. Nakon gužve u šesnaestercu Hajduka lopta je došla do Milana Gligorijevića koji je uputio pravi projektil sa oko dvadesetak metara u same rašlje gola, a čuvar mreže gostiju iz Rujevice, Bogosavljević je samo pogledom ispratio let lopte.

Na isteku pola sata igre, Aleksić je duplirao prednost i Zaječarci na odmor odlaze sa komotnom rezultatskom prednošću.

U nastavk meča domaćin ulazi zadovoljan ostvarenim, znatno ležernije, ali takav odnos snaga fudbaleri Hajduka nisu uspeli i da iskoriste. Imala je ekipa iz Rujevice dve izgledne prilike, ali je mreža golmana Stanojkovića ostala netaknuta do poslednjeg sudijskoj zvižduka.

 

- Zaječarska okružna liga, 20. kolo:

FSU Kraljevica (Zaječar) - Hajduk (Rujevica) 2:0 (2:0

Stadion: pomoćni teren na Kraljevici

Gledalaca: 100

Sudija: Aleksandar Milosavljević (Knjaževac)

Strelci: Gligorijević u 7. i Aleksić u 30. minutu za FSU Kraljevicu

FSU Kraljevica (Zaječar): Stanojković, Brkić, Pavlov (Đokić), Ćosić (Denić), Jelenković, Dinić, Šafer (Tasev), Gligorijević, Petrunović (R. Žikić), Aleksić, M. Žikić.

Hajduk (Rujevica): Bogosavljević, Živadinović, Lazarević (Milojević), Mišić, N. Milivojević, Radojković, Stojanović (M. Milivojević), Milanović, Aleksić, Miletić, Paunović (Bogdanović).

Igrač utakmice: Milan Gligorijević (FSU Kraljevica)

Narednog vikenda ekipu FSU Kraljevice očekuje gostovanje Omladincu u Grezni, dok će Hajduk na svom terenu u Rujevici dočekati sokobanjski Trebič, aktulenog lidera ovog ranga takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading