DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE: Iznenađenje, ili ne? Navijači iz Kine stigli u Srbiju i zauzeli mesto na tribinama ovog stadiona! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne rezultate na terenu prati i velika podrška ljubitelja fudbala.

DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE: Iznenađenje, ili ne? Navijači iz Kine stigli u Srbiju i zauzeli mesto na tribinama ovog stadiona! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Železničar Pančevo

Fudbaleri pančevačkog Železničara u prethodnoj rundi plej-of faze Prve lige Srbije savladali su sremskomitrovački Radnički rezultatom 3:0 čime su stigli na korak od istorijskog ostvarenja.

 

Golove za popularnu "pančevačku dizelku" postigli su Stefan Hajdin, Šaleta Kordić i Nikola Lainović čime je Železničar stigao na prag elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, a da bi i zvanično postali superligaši, neophodno je da u preostala četiri susreta zabeleže barem jenu pobedu.

Poptuno je jasno, da sama činjenica da će grad na obalama Tamiša od naredne sezone voditi prvenstvenu borbu za bodove sa najboljim srpskim klubovima, izaziva veliku pažnju pančevačkih ljubitelja sporta i usled navedenog tribina stadiona Sportskog centra "Mladost" je bila ispunjena do poslednjeg mesta onima koji su želeli da budu deo sportske istorije grada.

Među oko 1.000 navijača koliko se okupilo, na stadionu se našla i posebna "navijačka grupa" koja je privukla veliku pažnju prisutnih. Naime, među brojnim Pančevkama i Pančevcima svih generacija, susretu je prisustvovala i grupa navijača iz Kine. Njihov dolazak nije prošao neprimećeno i izazvao je velike simpatije publike, a na kraju su se sa domaćim navijačima radovali uspehu kluba.

 

- Plej-of Prve lige Srbije, 3. kolo:

Železničar (Pančevo) - Radnički (Sremska Mitrovica) 3:0 (0:0)

Stadion: Sportski centar "Mladost"

Gledalaca: 1.000

Sudija: Dejan Trifković

Strelci: S. Hajdin 47`, Š. Kordić 72`, N. Lainović 83`

Žuti kartoni: Balaž (Železničar); Ilić, Petrović (Radnički Sremska Mitrovica)

Železničar (Pančevo): Živković, Balaž, Grgić, Hajdin (Obradović), M. Jovanović, S. Jovanović (Lainović), Konatar, Petrović, Šušnjar (Kordić), Tomanović, Đorđević.

Radnički (Sremska Mitrovica): Dragićević, Čarapić (Gajić/), Ignjatović, M. Ilić (S. Ilić), V. Ilić, Isailović, Ivić, Miodragović, V. Petrović (Đukanović), Đ. Petrović (Obuja), Ristović (Đorđević).

 

 

Da podsetimo, priliku da overe plasman u Super ligu Srbije, ekipa Železničara će imati već u subotu 6. maja kada će gostovati na Novom Beogradu gde će na stadionu "kraj Studenjaka" odmeriti snagu sa ekipom Radničkog koja zasigurno predstavlja najprijatnije iznenađenje prolećnog dela Prve lige Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading