DERBI KOLA U NEDELJU: Očekuje nas spektakl na stadionu "Široki potok"!

Autor:

Sport

12.05.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret starih znalaca, plavo-belih i zeleno-belih ima epitet derbija bez obzira na rang takmičenja i stanje na tabeli.

DERBI KOLA U NEDELJU: Očekuje nas spektakl na stadionu "Široki potok"!

Foto: FK Omladinac Rakinac

U okviru 12. kola Opštinske lige Velika Plana ekipa Omladinca iz Rakinca ugostiće sastav Jedinstva iz Krnjeva, utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa učinkom od pet trijumfa, jedne podele bodova i isto toliko poraza nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa tri boda zastatka za liderom, ali uz meča manje. Prvoplasirana Sloga je prošlog vikenda remizala upravo sa predstojećim protivnikom tima iz Rakinca i sada je borba za prvo mesto opet otvorena.

Kada je reč o mečevima na domaćem terenu, u Rakincu je ekipa ove sezone odigrala tri ligaška susreta i nalazi se na učinku od dva trijumfa i jednog "iksa". Tim koji je uspeo da ih spreči u osvajanju sva tri boda jeste sastav Karađorđa sa kojim su remizirali, 2:2.

Stručni štab Omladinca je povodom predstojećeg meča za naš portal izjavio:

- Očekuje nas jedan derbi na našem stadionu, ono što bismo naglasili je to da nas odlikuje zajednički, timski duh, koji igrače, stručni štab, navijače i prijatelje našeg kluba povezuje u jednu homogenu celinu. Mi imamo samopouzdanje i verujemo u naše sposobnosti da možemo da ostvarimo svoj cilj i uspeh. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu na nađ stadion i uživaju u derbiju, nadamo se da ćemo proslaviti još jednu pobedu. 

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Ekipa Omladinca

U nedelju će u Rakinac gostovati prošlogodišnji član Podunavske okružne lige, tim Jedinstva koji se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, sa devet osvojnih bodova. U poslednja četiri meča tim iz Krnjeva igra jako dobro, u tom periodu zabeležili su dva trijumfa uz dve podele bodova.

Proteklog vikenda su pred svojim navijačima remizirali sa trenutnim liderom na tabeli, rezultat je glasio 1:1, što je dovelo do toga da u odličnom raspoloženju dočekaju novi meč sa još jednim timom iz samog vrha tabele.

Sastav iz Krnjeva igra jako tvrde mečeve tokom cele sezone, što pokazuje i broj datih, odnosno primljenih golova. Igrači Jedinstva su mrežu protivnika na prethodnih sedam utakmica tresli deset puta, dok je njihov golman savladan jedan put manje.

Prvi duel Jedinstva i Omladinca završen je pobedom tima iz Rakinca na gostovanju rezultatom 4:1.

Omladinac (Rakinac) - Jedinstvo (Krnjevo)

Nedelja, 14. maj od 16.30

Stadion "Široki potok"

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading