SERIJA SLOGE JE PREKINUTA U KRNJEVU: Osam minuta delilo je igrače Jedinstva od velike pobede nad liderom na tabeli!

Autor:

Sport

09.05.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova je na kraju najrealniji rezultat.

SERIJA SLOGE JE PREKINUTA U KRNJEVU: Osam minuta delilo je igrače Jedinstva od velike pobede nad liderom na tabeli!

Foto: FK Sloga Miloševac

U okviru 11. kola Opštinske lige velika Plana ekipa Jedinstva iz Krnjeva ugostila je sastav Sloge iz Miloševca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina minimalnim rezultatom.

Republika

Slga je u ovaj duel ušla sa liderske pozicije na kojoj se nalazila sa 18 osvojenih bodova, dok je sastav Jedinstva sa osam bodova bio na trećem mestu.

"Ukrali" su igrači Sloge loptu tokom prvog poluvremena, iz poseda su u nekoliko navrata stizali pred sam kazneni prostor domaćina, ali lopta nije htela u gol.

Domaći tim se orijentisao na odbranu svog gola, i svoju šansu su tražili iz kontranapada. U nekoliko navrata je Đorđević imao priliku da dovede Jedinstvo u vođstvo, ali je promašajima terao domaće navijače da se hvataju za glavu.

U 28. minutu posle odlične asistencije Stefana Tirnanića, lopta stiže do Nikole Đorđevića koji je šalje iza leđa golmana Jasmina Petkovića, 1:0 za Jedinstvo.

Imali su igrači Sloge odličnu priliku za postizanje njihovog prvog gola na meču, ali je prvo golman Cvetković odlično intervenisao, a zatim je u nastavku akcije Arsić sa same gol linije izbacio loptu.

Pred sam kraj prvog dela imali su priliku domaći za uvećanje prednosti sa "kreča", ali udarac Đurića nije pronašao put do mreže.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Krnjevo

Teren Jedinstva

Tokom prvih 45 minuta glavni sudija na meču, Jovan Adamović je pokazao 11 žutih kartona, četiri domaćim, i sedam gostujućim igračima.

Drugi deo meča nije bilo toliko interesantan kao prvi. Gosti su imali dve odlične prilike za izjednačenje. Udarac Ahmetija sa distance je bio jako blizu gola, ali nije ušao u isti, dok je Vuksanović nakon kornera, glavom poslao loptu preko prečke.

Kada se domaćim navijačima i simpatizerima činilo da će uspeti da osvoje sva tri buda u duelu sa liderom, javio se Antonović.

Odlično je Nikola Antonović uputio šut iz slobodnog udarca u 82. minutu, lopta je završila iza leđa golmana Cvetkovića, 1:1.

Imali su gosti ubrzo identičnu priliku da potpuno preokrenu meč u svoju korist, ali je čuvar mreže Jedinstva bio na visini zadatka.

Pred sam kraj meča mogao je igrač Jedinstva, Miloš Tiranić da postane heroj domaćeg tima, ali je na odličnu asistenciju Dabića, nešto slabijom reakcijom poništio izglednu priliku.

Jedinstvo (Krnjevo) - Sloga (Miloševac) 1:1 (1:0)

Jedinstvo: Cvetković, Marković, Dabić, S. Jašić, D. Jašić, M. Tirnanić, S. Tirnanić, Đorđević, Zlatković, Đurić, Arsić

Sloga: Petković, Kudić, Antonović, Jovanović, Stojadinović, Milovanović, Stekulac, Vuksanović, Živković, Dević, Ahmeti

Strelac jedinog gola za goste, Antonović je posle meča kratko za naš portal izjavio:

- Ne znam šta da kažem, prvo poluvreme kao da nismo bili mi, u nastavku smo se malo vratili, ali je bilo kasno. Uvek je lepo dati gol, ali bilo bi lepše i da smo osvojili sva tri boda, šteta.. 

Prvom podelom bodova ove sezone ekipa Sloge je ostala na liderskoj poziciji, ali je sada prednost u odnosu na prvog pratioca, Omladinac iz Rakinca, koji ima i meč manje, samo tri boda. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading