UBEDLJIVA POBEDA "PLAĆENA" POVREDAMA: "Sedmica" Čajetine za nastavak šampionskih ambicija!

Autor:

Sport

09.05.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brz oporavak igračima koji su zbog povreda morali ranije da napuste teren.

UBEDLJIVA POBEDA "PLAĆENA" POVREDAMA: "Sedmica" Čajetine za nastavak šampionskih ambicija!

Foto: FK Čajetina

U okviru 24. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Čajetine ugostila je sastav Bakionice, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Sastav Čajetine je u ovaj duel ušao sa 55 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za drugu poziciju na tabeli, odmah iza lidera koji ima jedan bod više, dok je ekipa Bakionice sa 35 bodova pored svog imena na sedmom mestu.

Nešto opuštenije su ušli domaći igrači u ovaj duel, dosta toga u prvih pola sata igre nije funkcionisale, a na to su uticale sigurno i prinudne izmene.

Posle deset minuta igre, Pavle Tomić je povredio kolene i njega je na terenu zamenio Miloš Panović.

U toku prvog dela igre domaćina je zadesio još jedan peh, Miloš Karaičić je takođe posle nezgodnog pada zadobio povredu desne noge i njega je zamenio Nemanja Kutlešić u 27. minutu. 

Samo tri minuta od ulaska Kutlešić je stvorio sebi odiličnu situaciju na polovini protivnika, štoper gostiju ga ruši na nekih 18 metara od gola i dobija direktan crveni karton. Ranije put svlačionice je otišao Nenad Babić i od tog trenutka je domaći tim uspostavio totalnu dominaciju na terenu.

U 34. minutu posle centaršuta rezervista Kutlešić postiže gol za 1:0. Isti igrač pet minuta kasnije iz gotovo identične situacije uvećava prednost Čajetine na 2:0.

Do kraja poluvremena Nikola Bjeličić postiže gol za 3:0 i to je bio i konačan rezultat prvog dela igre. 

Na startu nastavka meča izvršene su po dve izmene na obe strane, u domaćin redovima je već tada bilo četiri igrača sa klupe na terenu.

U 49. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist gostiju, siguran realizator istog bio je Slobodan Marjanović, 3:1.

Nastavili su domaći igrači sa atacima ka golu protivnika i do kraja meča su uspeli da zatresu mrežu golmana Ognjena Čolovića još četiri puta.

Bjeličić je u 58. minutu postigao svoj drugi gol na susretu, 4:1. Ubrzo je Kutlešić overio svoj het-trik, 5:1.

Nova promena rezultata viđena je u 76. minutu kada je branko Milosavljević povisio prednost Čajetine na 6:1.

Konačnih 7:1 postavio je rezervista Milan Radišić tri minuta pre isteka regularnog toka meča.

Čajetina - Bakionica 7:1 (3:0)

Čajetina: Rolj, Despić (od 60' Ninčić), Milosavljević, Tomić (od 10' Panović), Stanić (od 46' Kokorović), Obradović, Gardić, Karaičić (od 27' Kutlešić), Kostadinović (od 46' Radišić), Savić, Bjeličić

Bakionica: Čolović, Filipović, Maloparac (od 46' Vasiljević), Radisaljević, Babić, Glišić, Nešović, Vukosavljević, Kolarević (od 46' Matović), Marjanović, Đoković

Ovim trijumfmom ekipa Čajetine je nastavila trku sa sastavom Višesave za prvo mesto na tabeli koje vodi u viši rang.

U sledećem kolu Bakionica dočekuje Jedinstvo iz Kalenića, dok sastav Čajetine ide na noge timu Sečica

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading