PRELEP FUDBALSKI AMBIJENT: Pune tribine u Crepaji prisustvovale podeli bodova između ekipa Vojvodine i Voje Gačić!

Autor:

Sport

09.05.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvom posetom ne mogu da se pohvale ni timovi iz dosta jačih rangova.

PRELEP FUDBALSKI AMBIJENT: Pune tribine u Crepaji prisustvovale podeli bodova između ekipa Vojvodine i Voje Gačić!

Foto: FK Vojvodina Crepaja

U okviru 15. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo ekipa Vojvodine (Crepaja) ugostila je sastav Voje Gačić, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:0.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa 16 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za šesto mesto na tabeli, dok je sastav Voje Gačić sa 25 bodova na trećoj poziciji.

Na stadionu u Crepaji viđena je prava takmičarska utakmica, sa dosta šansi na obe strane.

Susret je počeo odlično po domaći sastav, već u prvom minutu i napadu Vojvodina je došla do vođstva. Odlično se snašao Daniel Aleksić i poslao je loptu iza leđa golmana Vladimira Krčmara, 1:0.

Trgli su se gosti posle primljenog gola i krenuli su i oni sa atacima ka golu protivnika.

Sledeća promena rezultata viđena je u 38. minuut posle dobro izvedenog udarca iz ugla, najbolje se u kaznenom prostoru domaćina snalazi Ivan Kotlajić, 1:1.

Do kraja poluvremena novih pogodaka nije bilo, publika je imala prilike da vidi dosta šansi na obe strane, ali su se mreže tresle samo dva puta, javnih opomena nije bilo.

Posle desetominutne pauze utakmica se odvijala uglavnom između dva šesnaesterca.

Tempo igre je dosta opao, pa tokom drugih 45 minuta beležimo po dve ozbiljnije prilike pred golmanima na obe strane, ali su mreže ostale netaknute.

Tokom drugog dela igre viđeno je pet žutih i jedan crveni karton, oba trenera su izmenama pokušala da promene situaciju na terenu, ali nisu uspeli u toj nameri.

Vojvodina (Crepaja) - Voja Gačić 1:1 (1:1)

Vojvodina: Grubanov, Živkov, Mitrevski (od 68' Karliček), P. Petrović (od 46' Kovrlija), Svirčev (od 46' Topolovački), Bekteši (od 63' Vasić), Aleksić, Cvetanovski, Avram, M. Petrović, Milić

Voja Gačić: Krčmar, Okuka (od 60' Dalipi), Stojmirov, Kotlajić, Nikolić, Dukovski, Janačković, Drobnjak, Božić, Kosorić, Halas

Trener gostiju, Miodrag Gačić je posle susreta za naš portal izjavio:

- Čestitke Vojvodini na fer i korektnoj igri, znali smo kako igrali, ali naši momci su izašli nonšalantno i to im se "obilo o glavu". Većini igrača ćemo se na kraju sezone zahvaliti jer nisu ispunili naša očekivanja. Dosta njih nismo uspeli da pokrenemo treninzima i to se odrazilo na rezultate i tim. Idemo dalje. 

Sledeće nedelje ekipa Voje Gačić dočekuje trenutnog lidera na tabeli, Tempo iz Sefkerina, dok sastav Vojvodine gostuje Jedinstvu iz Dubovca.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading