KRALJEVICA UBEDLJIVA PROTIV OMLADINCA: Trka za prvo mesto se nastavlja i posle ovog kola!

Autor:

Sport

08.05.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevica je bez većih problema upisala važne bodove na uvek neugodnom gostovanju u Grezni.

KRALJEVICA UBEDLJIVA PROTIV OMLADINCA: Trka za prvo mesto se nastavlja i posle ovog kola!

Foto: FSU Kraljevica

U okviru 21. kola Zaječarske okružne lige ekipa Omladinca iz Grezne ugostila je sastav FSU Kraljevice, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Ekipa Kraljevice je u ovaj duel ušla sa druge pozicije na tabeli i 42 osvojena boda, dok je tim iz Grezne sa 13 bodova bio na deobi 11. mesta u ligi.

Zaječarci su rano stigli do vođstva već u trećem minutu prelepim golom Žikića sa oko dvadesetak metara nakon dodavanja Šafera.

Rano vođstvo Kraljevice nije demotivisalo domaćina koji je samo tri minuta kasnije stigao do izjednačenja. Nakon nesmotrene reakcije odbrane gostiju kapiten Đorđević volej udarcem šalje loptu u nebranjeni deo mreže golmana Miladinovića.

U 16. minutu novo vođstvo Kraljevice. Brkić je poslao idealan pas u prostor ka nemačkom internacionalcu Kevinu Šaferu kome nije bilo teško da ’’jedan na jedan’’ zatrese mrežu golmana Milojića pa se rezultatom 1:2 otišlo na odmor.

U nastavku su ’’vukovi sa Kraljevice’’ rutinski sa još dva efektna pogotka ceo plen odneli u Zaječar.

U 68. minutu Gligorijević je poslao idealnu loptu sa svoje polovine ka golgeteru Aleksiću koji je po levom boku prošao kompletnu odbranu domaćih i rutinski savladao golmana Milojića.

Samo četiri minuta kasnije nakon uigrane akcije iz kornera koji je izveo Šafer, Dinić upošljava Žikića koji postiže svoj drugi gol na meču za konačnih 1:4.

Omladinac (Grezna) – FSU Kraljevica (Zaječar) 1:4 (1:2)

Teren ’’Ivica Nikodijević’’

Gledalaca: 70

Glavni sudija: Aleksa Zdravković (Sokobanja) 

Strelci: Đorđević u 6. minutu (Omladinac); Žikić u 3. i 72., Šafer u 16. i Aleksić u 68. minutu (FSU Kraljevica)

Žuti kartoni: Jovanović, Stevanović, Stojanović, Milojević, Milivojević i Milojević (Omladinac) i Žikić (FSU Kraljevica)

Crveni karton: Milojević u 85. minutu (Omladinac)

Omladinac: Milojić, Jovanović (od 46' Milijić), Milivojević, Živković, Prvanović, Milojević, Dimitrijević, Stevanović, Đorđević, Jelenković, Stojanović

FSU Kraljevica: Miladinović, Brkić (od 71' Krstić), Pavlov, Ćosić, Jelenković, Dinić, Šafer, Gligorijević, Žikić (od 77' Denić), Aleksić, Đokić

Igrač utakmice: Marko Žikić (FSU Kraljevica)

U sledećem kolu ekipa Kraljevice dočekuje Malinik (Podgorac), dok sastav Omladinca gostuje lideru na tabeli, Trebiču iz Sokobanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading