MEROŠINCI IDU KA GORNJEM DELU TABELE: Treći vezani trijumf Rada, novi golovi i odlična partija Jovanovića!

Autor:

Sport

08.05.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U uvodnih deset minuta utakmice, igrači Rada su tri puta tresli mrežu protivnika.

MEROŠINCI IDU KA GORNJEM DELU TABELE: Treći vezani trijumf Rada, novi golovi i odlična partija Jovanovića!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru 24. kola Nišavske okružne lige sastav Rada iz Merošine ugostio je ekipu Sloge iz Kormana, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je tada glasio 1:1.

Republika

Sastav Sloge je u ovaj duel ušao sa 20 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za deobu 12. pozicije na tabeli, dok je ekipa Rada sa osam bodova više bila na devetom mestu u ligi.

Igrači oba tima su u ovaj meč ušli posle dva vezana trijumfa, ali su domaći boljom igrom u uvodnim trenucima stigli do brzih golova.

Već posle dva minuta igre, nakon auta lopta stiže do Velja Đorđevića koji je šalje u mrežu golmana Nedeljkovića za ranu prednost Rada, 1:0.

Samo četiri minuta kasnije ponajbolji igrač Rada, provereni golgeter, Uroš Jovanović uvećava prednosti svog tima na 2:0.

Jovanović je u 11. minutu zatresao mrežu Sloge za 3:0, Mitić je probio po desnoj strani, ostavio je loptu do Uroša koji je šalje iza leđa golmana Sloge. 

Ređale su se prilike posle toga, ali se za nove polaske sa centra čekalo sve do poslednjih tri minuta prvog dela igre. 

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Falkao na terenu

U 42. minutu posle faula nad Đorđevićem u kaznenom prostoru Sloge, dosuđen je udarac sa "kreča" za Rad, siguran realizator bio je Bojan Ibrić, 4:0.

Tri minuta kasnije slična situacija viđena je i u 16 metara Rada, Siniša Stojanović je namestio loptu na 11 metara i uspeo je da je pošalje u mrežu, time je postavio rezultat prvog poluvremena na 4.1.

Nastavili su sa odličnom igrom domaći igrači, nakon akcije po sredini terena, uloga realizatora je pripala Aleksandru Iliću, 5:1.

Pet minuta kasnije viđena je uigrana akcija iz auta, nešto slično kao i kod prvog gola, Darko Mitić je nakon asistencije Jovanovića savladao golmana Nedeljkovića, 5:1.

Konačan rezultat utakmice postavljen je u 74. minutu kada su gosti nakon akcije preko Mladena Stojiljkovića postigli svoj drugi ekipni gol, 6:2.

Rad (Merošina) - Sloga (Korman) 6:2 (4:1)

Rad: Živković, Jeremić (od 62' Milosavljević), Antić (od 62' Stanimirović), Stanković, Dinić, Ibrić (od 68' I. Ilić), A. Ilić, Niketić (od 68' Todorović), Mitić, Đorđević, Jovanović (od 71' Punoševac)

Sloga: Nedeljković, Stojiljković, Stojković, Đorđević, Stevanović, Anđelković (od 68' Krstić), Nikolić, Vojinović, Radojković, Stojanović, Rajković

Sa nova tri boda ekipa Rada je stigla do deobe šeste pozicije, dok je sastav Sloge spao na deobu 13. mesta u ligi.

U sledećem kolu Sloga dočekuje sastav Taskovići, dok ekipa Rada opet igra pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Toplice iz Šarlinca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading