U BIKIĆU NE DAJU DOMAĆI TEREN: Serija bez poraza tima iz Radenkovića je nastavljena na jako teškom gostovanju!

Autor:

Sport

08.05.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogobrojna publika je imala šta da vidi na ovom meču.

U BIKIĆU NE DAJU DOMAĆI TEREN: Serija bez poraza tima iz Radenkovića je nastavljena na jako teškom gostovanju!

Foto: FK Borac Radenković

Ekipa OFK Bikić je proteklog vikenda ugostila sastav Borca iz Radenkovića u utakmici koja je bila na programu u okviru 22. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad). Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta minimalnim rezultatom.

Republika

Tim iz Radenkovića je u ovaj meč ušao sa 19 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 11. poziciju na tabeli, dok je domaćin sa 17 bodova više bio na šestom mestu u ligi.

Pred oko 120 gledalaca u Bikiću je viđena prava muška utakmica, sa dosta duela i borbe gotovo po čitavom terenu.

Prvi gol viđen je u 33. minutu posle odličnog kontranapada gostujućih igrača. Pavlović je probio po desnoj strani, loptu je dodao do Slobodana Stanisavljevića čiji je udarac nakon kontakta sa protivničkim fudbalerom završio u mreži golmana Bikića, 1:0 za Borac.

Do kraja prvog poluvremena promene rezultata nije bilo, glavni sudija na meču, Nemanja Bošković je pokazao dva žuta kartona u tom periodu, po jedan na obe strane. 

Posle desetominutnog odmora dosta igrači u redovima domaćina su zaigrali dosta bolje. Ređali su se napadali na polovini Borca, kao i udarci ka golmanu Ivanu Čupiću, ali je čuvar mreže gostiju u par navrata bio odličan.

U 63. minutu posle odlično izvedenog kornera, najbolje se u kaznenom prostoru gostiju odrazio štoper Bikića, Aleksandar Pavić, koji je poslao loptu, 1:1.

U poslednjih 15 minuta utakmice mnogobrojna publika je imala prilike da vidi još par šansi na obe strane, ali iste nisu uspeli da realizuju igrači oba tima.

Bikić - Borac (Radenković) 1:1 (0:1)

Bikić: Božičković, Z. Smajić, Sarić, Pavić, N. Smajić (od 44' Tegeltija), Bošnjaković, Đorđević (od 83' Dobrić), Blagojević, Šipka, Mikloš, Đurđević

Borac: Čupić, Miražić, Milovanović, Jovanović, Jesretić, Rudić, Kostadinović, Stanisavljević (od 52' Martinović), Stanić, Pavlović, Đorđić (od 70' Galetić)

Podelom bodova oba tima su ostala na pozicijama koje su držale i pre ovog duela.

U sledećem kolu Borac dočekuje Zmaj iz Noćaja, dok ekipa Bikića gostuje Obiliću 1933 iz Kukujevaca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading