ŠAMPIONI DVA KOLA PRE KRAJA: U Hrtkovcima će se sledeće sezone i zvanično igrati viši rang!

Autor:

Sport

08.05.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazaće ovaj tim dosta toga u duelima sa timovima iz više lige.

ŠAMPIONI DVA KOLA PRE KRAJA: U Hrtkovcima će se sledeće sezone i zvanično igrati viši rang!

Foto: FK Hrtkovci

U okviru 12. kola Opštinske lige Ruma-Irig ekipa Hrtkovci ugostila je sastav Graničara (Grabovci), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:0.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije, koju je držao sa 27 osvojenih bodova, dok je ekipa Graničara sa tri boda bila na deobi šestog mesta u ligi.

Od prvog minuta domaći igrači su nametnuli svoju karakterističnu igru, napadali su sa svih strana i već posle deset minuta igre su stigli do vođstva. Danijel Rajda je poslao loptu u mrežu golmana Đorđića.

Isti igrač je u 25. minutu povisio prednost domaćina na 2:0. 

Sledeća "etapa" pripala je Marku Obrovcu koji je sa dva gola u razmaku od pet minuta postavio konačan rezultat prvog dela na 4:0. 

U drugom delu susreta situacija na terenu se nije u mnogome promenila. Đuro Božić, trener ekipe Hrtkovci je odmah posle pauze izvršio dve izmene.

U uvodnih 15 minuta nastavka za domaći tim pogađali su Obrovac, koj je upisao het-trik i Rajda, koji je takođe ispratio saigrača sa svojim trećim golom na meču.

Kada je meč već bio "rešen", još tri igrača sa klupe su ušla u redovima domaćina, do kraja susreta je viđen još samo jedan gol.

U 87. minutu za konačnih 7:0 pogodio je Aleksandar Rudić.

Hrtkovci - Graničar (Grabovci) 7:0 (4:0)

Hrtkovci: Krpan, Savić, Kukić, Manojlović, Pjevac (od 46' Otržan), Obrovac (od 71' Perić), Rudić, Rajda (od 71' Todorović), Maksimović, Joldžić (od 71' Sabo), Antonić (od 46' Savić)

Graničar: Đorđić, Lazić, Stević, Mlađenović, Br. Mitrović, Gavrilović, Bo. Mitrović,Kulačin, Samardžić, Bukorac (od 64' Miletić), Vukašinović

U sledećem kolu Graničar dočekuje Fruškogorac (Mali Radinci), dok je sastav lidera na tabeli slobodan po rasporedu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading