OMLADINAC UDARNIČKI PROTIV UDARNIKA: Borba za vrh tabele se nastavlja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.05.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni lider više nije nedostižan...

OMLADINAC UDARNIČKI PROTIV UDARNIKA: Borba za vrh tabele se nastavlja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Rakinac

Korak po kokar i fudbaleri Omladinca iz Rakinca stigli su nadomak lidera Opštinske lige Velika Plana, ekipe Sloge iz Miloševca i do kraja ovosezonskog takmičenja vodiće se velika borba kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Podunavsku okružnu ligu.

 

U velikom derbiju desete takmičarske runde rakinački sportski kolektiv ostvario je ubedljiv trijumf nad Udarnikom iz Lozovika.

Od starta meča domaćin je pokazao da "ima svoj dan". Od prvog zvižduka sudije otvoreno se ušlo u utakmicu i nakon samo devet minuta igre posle duplog pasa prvog strelca lige Uroša Govedarovića i plejmejkera Milana Trunića, Govedarović upućuje udarac sa dvadesetak metara. Golman Udarnika uspeva samo da odbije loptu koja stiže do centarfora i kapitena Miloša Ristića koji pogađa nebranjeni deo mreže.

Nova promena rezultata se dogodila u 26. minuta. Na odličnu dubinsku loptu kapitena Miloša Ristića, Ivan Nikolić je skoro iz nemoguće situacije matirao protivničkog golmana sjajnim šutem u ''malu mrežu".

Bio je to ujedno i rezultat prvog poluvremena.

Slika na terenu nije se menjala ni u drugom poluvremenu, a domaćin do novog pogotka stiže pola sata pre kraja susreta. 

Igrao se 62. minut. Grešku poslednje linije gostiju najbolje je iskoristio kapiten Miloš Ristić i svojim drugim golom na meču, nakon soloprodora postavio i konačni rezultat, 3:0.

 

- Opštinska liga Velika Plana, 10. kolo:

Omladinac (Rakinac) - Udarnik (Lozovik) 3:0 (2:0)

Stadion: "Široki Potok"

Strelci: M. Ristić u 9. i 62. i I. Nikolić u 26. minutu za Omladinac

Nakon sureta i novog trijumfa, stručni kadar domačina nije krio zadovoljstvo ostvarenim:

- Zabeležili smo pobedu i jedan stepenik smo bliže ka ostvarenju našeg cilja. Ovo je pobeda koja nam je dala ''vetar u leđa'', dodatnu motivaciju da radimo još jače i bolje, veru u nas same da možemo da ostvarimo naš zajednički cilj. Zahvaljujemo se našim igračima na požrtvovanosti, prikazanoj igri i želji za pobedom, takođe se zahvaljujemo ekipi Udarnika na fer i korektnoj igri, kao i navijačima i ljubiteljima FK Omladinac kojima i poklanjamo ovu pobedu. Sledeće nedelje smo slobodni, a u okviru 12. kolo dočekujemo naše stare rivale FK Jedinstvo iz Krnjeva.

Da podsetimo, ekipa Omladinca se trenutno nalazi na drugoj poziciji opštinskog ranga takmičenja sa dva boda manje u odnosu na lidera šampionata. Rakinčani su narednog vikenda slobodni, a u nastavku borbe za više rang, dočekaće trećeplasirano Jedinstvo iz Krnjeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading