DERBI KOLA U PANČEVU: Voja Gačić je ispao iz trke za šampionsku titulu, ali ne planira da izađe sa belom zastavom na duel sa liderom!

Autor:

Sport

12.05.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica u kojoj će se sastati najbolji napadi u ligi.

DERBI KOLA U PANČEVU: Voja Gačić je ispao iz trke za šampionsku titulu, ali ne planira da izađe sa belom zastavom na duel sa liderom!

Foto: FK Voja Gačić

U okviru 16. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo ekipa Voje Gačić ugostiće sastav Tempa iz Sefkerina, utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 14 časova. 

Republika

Nedeljni domaćin, sastav Voje Gačić se trenutno sa učinkom od osam pobeda, dva remija i tri poraza nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 26 osvojenih bodova. Ekipa je zajedno sa Tempom i Borcem bila jedan od kandidata za plasman u viši rang, ali su ih dva vezana "kiksa" udaljila od prvog mesta. 

Kada je reč o mečevima Voje Gačić pred domaćom publikom, ekipa igra jako dobro što pokazuju i rezultati, njihov učinak na dosadašnjim šest domaćinstva je pet trijumfa i samo jedna podela bodova. Jedini tim koji je uspeo da odnese barem bod sa ovog gostovanja jeste Borac iz Sakula, tom prilikom rezultat je glasio 0:0.

Igrači Voje Gačić igraju odlično na obe strane što pokazuje i gol razlika, oni su mrežu protivnika na dosadašnjih 13 mečeva pogađali čak 50 puta, i po tom paramteru dele prvo mesto sa Tempom iz Sefkerina, dok je njihov golman savladan 11 puta i tu trenutno drže titulu najbolje odbrane u ligi.

Trener Voje Gačić, Miodrag Gačić je povodom nedeljnog duela za naš portal poručio:

- U goste nam stiže najbolja ekipa lige, sticajem okolnosti ova utakmica neće odlučivati u ulasku u viši rang. Respektujemo Tempo i trenera Maradonu, ali se ne plašimo, igraćemo napadački od prvog minuta meča. Ne sumnjam da će publika uživati u odličnom duelu, silno smo motivisani da budemo neporaženi u nedelju. Za razliku od duela sa Borcem iz Sakula, izaćićemo sa dosta drugačijim sastavom od kojeg očekujem da pruži poslednji atom snage za pozitivan rezultat. 

U nedelju će na terenu sa veštakom travom kod hale sportova gostovati trenutni lider na tabeli, sastav Tempa koji u odnosu na drugoplasirani tim ima tri boda prednosti. Ekipa iz Sefkerina je prošle nedelje na veoma ubedljiv način savladala direktnog rivala za prvog mesto (Borac Sakule) i time je stigla na korak od plasmana u viši rang. 

Tim iz Sefkerina je trenutno u seriji od osam mečeva bez poraza, i u tom periodu su zabeležili samo jedan remi. Svi "kiksevi" ove sezone upisani su van svog stadiona, ali je sada niz od šest vezanih trijumfa u velikoj meri dodatni motiv igračima Tempa da se isti nastavi.

Trener Tempa, Nebojša Petrović, popularni "Maradona" je za naš portal povodom duela sa sastavom Voje Gačić izjavio:

- Poznavajući karakter trenera Miodraga, ne sumnjam da će izaći silno motivisani. Radi se o odličnoj ekipi koja igra ozbiljan fudbal, idemo u Pančevo da se nadigravamo i da potvrdimo da smo najbolji tim u ligi. 

Prvi duel ova dva tima igran u Sefkerinu završen je pobedom Tempa rezultatom 2:1.

Voja Gačić - Tempo (Sefkerin)

Nedelja, 14. maj od 14 časova

Teren sa veštačkom travom pored hale sportova

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading