DERBI ZA PLEJ-OF: Trešnjevka i Pričinović se bore za što bolju poziciju za doigravanje!

Autor:

Sport

12.05.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko plej-of zone, ali i u istoj je velika gužva ove sezone.

DERBI ZA PLEJ-OF: Trešnjevka i Pričinović se bore za što bolju poziciju za doigravanje!

Foto: FK Trešnjevka Trbušac

U okviru 23. kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Trešnjevke iz Trbušca ugostiće sastav Pričinovića iz Pocerskog Pričinovića, utakmica je zakazana za nedelju, 14. maj od 17 časova. 

Republika

Nedeljni duelisti se sa po 33 osvojena boda nalaze na deobi četvrte pozicije na tabeli i ovaj duel će za oba tima biti od velike važnosti za plasman u plej-of. 

Sastav iz Trbušca je svoj bodovni saldo osvojio preko deset trijumfa i tri nerešena ishoda, dok su bez bodova ostali u sedam mečeva. Trenutno se Trešnjevka nalazi u seriji od sedam mečeva bez poraza, i u tom periodu su zabeležili četiri pobede uz dva remija.

Kada se pogledaju mečevi Trešnjevke ove sezone na domaćem terenu, može se videti da ekipa igra jako dobro pred svojim navijačima, po statistici tu su i najbolji tim u ligi. Njihov trenutni učinak je deset trijumfa i samo jedan poraz. Jedini sastav koji je uspeo da odnese ceo plen sa ovog gostovanja je Dobrava Žabar koja je slavila rezultatom 3:0.

Republika

Foto: FK Pričinović

Ekipa Pričinovića

Nedeljni gost u Trbušcu biće sastav iz Pocerskog Pričinovića koji je svojih 33 bodova ove sezone upisao "uz pomoć" devet pobeda i šest remija, u pet navrata su ostalih praznih šaka. Trenutno se tim Pričinovića nalazi u seriji od tri vezana trijumfa i u odličnoj formi dočekuju derbi kola.

Na poslednjem gostovanju igrači Pričinovića su savladali sastav Mladosti u jako bitnom meču u borbi za plej-of i pred njima je još jedan duel iste važnosti. Ekipa iz Poceskog Pričinovića je ove sezone sa gostovanja na deset mečeva uspela da donese 14 bodova, i po tom paramateru su drugi u ligi.

Sastav Trešnjevke poseduje drugi najbolji napad u ligi, tokom dosadašnjih mečeva zatresli su mrežu protivnika u 51 situaciji (odmah iza lidera koji je postigao tri gola više), dok će u nedelju nasuprot sebe imati drugu najbolju obranu u ligi. Golman Pričinovića je loptu iz svoje mreže vadio 25 puta (samo dva puta manje je golman lidera savladan) i to nam garantuje odličan duel.

Prvi meč igran u Pocerskom Pričinoviću završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:2.

Trešnjevka (Trbušac) - Pričinović (Pocerski Pričinović)

Nedelja, 14. maj od 17 časova

Teren u Trbušcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading