BORAC JE U SERIJI DOBRIH REZULTATA: Duel sa ekipom iz Noćaja dolazi u pravo vreme za tim iz Radenkovića!

Autor:

Sport

12.05.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadaju se svi u domaćem taboru da će sa nova tri boda dodatno ojačati svoje šanse za opstanak!

BORAC JE U SERIJI DOBRIH REZULTATA: Duel sa ekipom iz Noćaja dolazi u pravo vreme za tim iz Radenkovića!

Foto: FK Borac Radenković

U okviru 23. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ekipa Borca iz Radenkovića ugostiće sastav Zmaja iz Noćaja, utakmica je zakazana za nedelju, 14. maj od 17 časova.

Republika

Nedeljni domaćin, prošlogodišnji član nižeg ranga je od starta proleća "prodisao" i beleži jako dobre rezultate. Kada bi na skeneru bile samo utakmice iz drugog dela sezone, borac je na devet susreta obogatio svoj bodovni saldo za 15 bodova. Trenutno se tim iz Radenkovića nalazi na 11. poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

Pred svojim navijačima Borac ove sezone ima učinak od četiri trijumfa, dva remija i pet poraza. Trenutno se ekipa nalazi u seriji od tri susreta na domaćem terenu bez neuspeha, upisali su dve pobede i jednu podelu bodova. 

Slavoljub Rudić, sportski direktor Borca je za naš portal povodom nedeljnog meča izjavio:

- Očekuje nas derbi sa komšijama iz Noćaja. Stanje na tabeli nije baš najbolje za obe ekipe, pa su bodovi imperativ. Naš tim igra solidno u drugom delu sezone, pa će u meč ući svim srcem, voljom i pameću. Nećemo se obazirati na komšije, njihovu igru, kao ni stanje na tabeli, idemo po tri boda i nadamo se da ćemo ispuniti naš cilj za ovu sezonu, a to je opstanak. Očekujem veliki broj navijača iz svih okolnih sela, pogotovo iz Radenkovića jer svi znamo šta je derbi.

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Sportski kolektiv Borca

Nedeljni rival Borcu je "komšija" na tabeli, sastav Zmaja ima samo bod manje u odnosu na tim iz Radenkovića i nalazi se odmah ispod njih na tabeli, na 12. poziciji u ligi. Ekipa iz Noćaja je kao i njihov predstojeći protivnik u drugom delu sezone dosta bolje zaigrala, ali se i dalje nalazi u donjem delu tabele i pitanje opstanka je i dalje otvoreno.

Na gostovanjima sastav Zmaja je na dosadašnjih 11 mečeva svoj bodovni saldo obogatio sa samo šest boda, koja su upisali "uz pomoć" dva trijumfa, dok su čak devet puta kući išli praznih šaka.

Na poslednjih pet mečeva tim iz Noćaja ima samo jednu pobedu, uz četiri poraza, trenutno se nalaze u seriji dva vezana neuspeha i u ne tako dobroj formi dočekuju duel od kojeg dosta toga zavisi.

Prvi duel Zmaja i Borca završen je pobedom tima iz Noćaja rezultatom 2:1.

Borac (Radenković) - Zmaj (Noćaj)

Nedelja, 14. maj 17 časova

Teren "Voja Dostanić" u Salašu Noćajskom

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading