SRBIN U KOLIMA SAKRIO OKO DVA KILOGRAMA KOKAINA! Drogu mu našli u centralnoj konzoli, uhapšen u Nemačkoj

Autor:

Hronika

17.05.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici u automobilu kojim je upravljao našli oko dva kilograma kokaina!

SRBIN U KOLIMA SAKRIO OKO DVA KILOGRAMA KOKAINA! Drogu mu našli u centralnoj konzoli, uhapšen u Nemačkoj

Foto: HZA Köln

Srbin (67) uhapšen je u Kelnu na putu iz Holandije ka Austriji, kada su mu carinici u automobilu kojim je upravljao našli oko dva kilograma kokaina!

Kako navodi "Bild" kelnski carinici, u proteklih mesec i po dana u vozilima su pronašli  više od tri kilograma kokaina, čija se vrednost procenjuje na oko 230.000 evra! Uporedo sa tim uhapšena su dvojica mušakrca jednog Srbina i Rumuna (28). 

Naime, kako navode stručnjaci iz Jedinice za kontrolu saobraćajnih pravaca, specijalizovane za šverc droge drumskim i železničkim saobraćajem, postigli su dve velike zaplene kokaina. 

- Šverc droge na ulici se ne zaustavlja - rekao je za lokane medije portparol Jens Ahlandi dodao:

Pre šest nedelja, kod Frehena, u vozilu kojim je upravljao Srbin iz Holandije u Austriju pronađeno je oko dva kilograma kokaina! Sumnju carinika izazvale su izjave koje je Srbin davao kada su ga zaustavili. To ih je navelo da detaljno pregledaju vozilo, košrišćenjem video endoskopa narkotik je otkriven u centralnoj konzoli kod sedišta. Bio je obezbeđen specijalnim mehanizmom - rekao je Ahlandi.

Prema njegovim rečima drugi uspeh zabaležen je kada su zaustavili Rumuna koji sekretao od Brisela do Frankfurta na Majni u oblasti Ahena.

Švercer narkotika nije mogao da objansi razlog svog putovanja, a i delovao je nervozno u razgovoru sa policajcima. Kod njega je pronađen "blok" kokaina više od jednog kilograma - rekao je portparol Ahland za "Bild".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading