DŽELAT POSLE PROVOKATORA: Đoković saznao ime rivala u ČETVRTFINALU nakon tročasovnog TRILERA u Rimu!

Autor:

Sport

16.05.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas pravi spektakl u "večnom gradu".

DŽELAT POSLE PROVOKATORA: Đoković saznao ime rivala u ČETVRTFINALU nakon tročasovnog TRILERA u Rimu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da obezbedi plasman u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je uspeo da savlada Britanca Kamerona Norija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Mučio se Srbin sa određenom povredom pred ovaj duel, ali mu ona očigledno nije smetala, pošto je rutinski rešio prvi set u svoju korist sa 6:3. Kada se činilo da sve ide u dobrom pravcu, usledio je nestvaran skandal na centralnom terenu Foro Italika.

Naime, Britanac je iz čista mira, u jednom trenutku drugog seta, napucao Novaka Đokovića u nogu na mreži, iako je mogao da svoj smeč pošalje bilo gde. To je izazvalo buru na trbinama, svi su zviždali Noriju, kojeg očigledno nije bilo briga za to.

Ipak, naš teniser se konsolidovao do kraja susreta, proradio mu je dobro poznati inat, pa je bez problema savladao provokatora i obezbedio mesto među osam najboljih tenisera u prestonici Italije.

Sada, po završetku drame u kompleksu Foro Italiko, Nole je saznao i ime narednog rivala, a to će biti mladi Danac Holger Rune.

On je uspeo da posle spektakla i pravog trilera savlada Australijanca Alekseja Popirina sa 2:1 (6:4, 5:7, 6:4), nakon tačno tri sata igre, i na taj način je izborio plasman među osam najboljih u Rimu.

Njih dvojica su se do sada sastala samo dva puta, a obojica igrača su upisala po jedan trijumf. Prvo je Novak slavio na otvaranju US opena, 2021. godine, da bi Danac uzvratio godinu dana kasnije, u finalu mastersa u Parizu, kada je posle preokreta pobedio Novaka sa 2:1.

Njihov meč će biti odigran u četvrtak, a tačan termin i dalje nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading