SRBIN "KAZNIO" NORIJA: Đoković povukao RADIKALAN potez posle SRAMNOG poteza Britanca!

Autor:

Sport

16.05.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal je obeležio meč osmine finala u italijanskoj prestonici.

SRBIN "KAZNIO" NORIJA: Đoković povukao RADIKALAN potez posle SRAMNOG poteza Britanca!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je savladao Britanca Kamerona Norija rezultatom 2:0.

Po setovima je bilo 6:3, 6:4, a duel će ostati upamćen po sramotnom potezu trenutno 13. igrača sveta.

Naime, Britanac je u jednom gemu drugog seta imao siguran poen, srpski teniser se okrenuo na mreži, a Nori je imao smeč i čitav teren prazan da pošalje udarac. Ipak, odlučio se da baš gađa u Novaka, kog je pogodio iznad pete i tako rizikovao težu povredu našeg tenisera.

Srbin je bio šokiran ovim potezom, "streljao" je pogledom svog rivala, koji se samo besramno izvinio i okrenuo leđa u narednom trenutku, ostaviviši ceo stadion u šoku. Navijači su počeli da zvižde 13. teniseru sveta, ali on očigledno za to nije mario.

Uspeo je naš igrač da se smiri do kraja meča, proradio je inat, pa je bez problema savladao provokatora, koji je u finišu meča pokušao još jednom prevarom, pošto je na 5:4, iz čista mira, pozvao medicinski tajm-aut. Ipak ni on nije pomogao, pa je Novak prošao dalje.

Ipak, jasno je da mu Đoković ovaj potez nije, i nikada neće zaboraviti, što se videlo krajem meča. Naime, osvajač 22 grend slem titule svoje rivale sa terena uvek ispraća aplauzom, ali je ovaj put taj ritual "zaboravio" i na taj način kaznio Norija i pokazao šta misli o njegovom potezu.

Podsetimo, u četvrtfinalu, Novaka čeka okršaj sa pobednikom okršaja u kom se sastaju Aleksej Popirin i Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading