ĐOKOVIĆ JE KRIV ŠTO JE POGOĐEN: Ovaj čovek nema SRAMA - šokantan komentar Amerikanca o INCIDENTU u Rimu!

Autor:

Sport

16.05.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će se pamtiti detalj iz drugog seta.

ĐOKOVIĆ JE KRIV ŠTO JE POGOĐEN: Ovaj čovek nema SRAMA - šokantan komentar Amerikanca o INCIDENTU u Rimu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je savladao Britanca Kamerona Norija rezultatom 2:0.

Po setovima je bilo 6:3, 6:4, a duel će ostati upamćen po sramotnom potezu trenutno 13. igrača sveta.

Naime, Britanac je u jednom gemu drugog seta imao siguran poen, srpski teniser se okrenuo na mreži, a Nori je imao smeč i čitav teren prazan da pošalje udarac. Ipak, odlučio se da baš gađa u Novaka, kog je pogodio iznad pete i tako rizikovao težu povredu našeg tenisera.

Uspeo je naš igrač da ostane pribran, i da bez problema završi meč, a u toku njega se oglasio i Ben Rotenberg, čuveni Novakov hejter koji je imao, blago je reći, sraman komentar na ovu situaciju.

- To je očekivani ishod kada okrenete leđa i stojite na sredini terena kada se vaš protivnik sprema da udari iznad glave - istakao je Rotenberg.

Prosto da čovek ne poveruje dokle sve može da ide mržnja ovog Amerikanca, koji je postao poznat upravo zahvaljući Novaku.

Jasno je da Đoković ovaj potez nije, i nikada neće zaboraviti, što se videlo krajem meča. Naime, osvajač 22 grend slem titule svoje rivale sa terena uvek ispraća aplauzom, ali je ovaj put taj ritual "zaboravio" i na taj način kaznio Norija i pokazao šta misli o njegovom potezu.

Podsetimo, u četvrtfinalu, Novaka čeka okršaj sa pobednikom okršaja u kom se sastaju Aleksej Popirin i Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading