UĆI ĆEMO U KIJEV, SLOMIĆEMO IH KAO ORAHE! Strašne pretnje Kadirova nakon navoda da dolaze "Abramsi"!

Autor:

Svet

16.05.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objave da američki tenkovi Abrams stižu u Ukrajinu, oglasio se Ramzan Kadirov.

UĆI ĆEMO U KIJEV, SLOMIĆEMO IH KAO ORAHE! Strašne pretnje Kadirova nakon navoda da dolaze "Abramsi"!

Foto: Tanjug/AP

Lider Čečenije Ramzan Kadirov reagovao je nakon navoda Pentagona da u Ukrajinu stižu američki tenkovi tipa "Abrams", te rekao da će ući u Kijev.

Pozirajući na vrhu tenka "T-72" , kaže da će se ovakva vozila otkotrljati na prestonicu njegovog neprijatelja u ime „denacifikacije“.

Čečenski lider Ramzan Kadirov, blizak saveznik Vladimira Putina i pristalica rata u Ukrajini, stisnuvši ljutu pesnicu, vojskovođa se zakleo:

 

 

- Takvi tenkovi će voziti do Kijeva i izvršiti denacifikaciju, razbijajući Abrams (američke tenkove) kao orahe usput. Samo sačekajte. -

Američki tenkovi "abrams" su dečji automobili na pedale u poređenju sa modernizovanim sovjetskim borbenim tenkom "T-72", kazao je čečenski lider.

- Ovo je prava moć! Nadograđen sovjetski tenk 'T-72'! Usavršen i poboljšan. Sa udobnošću i praktičnošću 'majbaha'. Postoji čak i kamera za vožnju unazad, kako ne bi slučajno nekoga zgnječili, ili čak obrnuto, da zgnječi, ako se ukaže potreba. Nadmašuje stranu opremu u borbenoj moći, kontroli, zaštiti i jednostavnosti upotrebe. Kod njega je svaki napad kao pecanje na jahti - zadovoljstvo - napisao je Kadirov na Telegramu.

On je dodao da je tenk "T-72" spektakularan, prepoznatljiv i ima zastrašujući izgled.

- Na takvom tenku ćemo ući u Kijev i izvršiti denacifikaciju, lomeći 'abramse' kao orahe! Čekajte nas - poručio je lider Čečenije, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading