BIZARNE OPTUŽBE RAMZANA KADIROVA! Ukrajinske obaveštajne službe su mi OTELE KONJA!

Autor:

Svet

16.05.2023

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zazu je jedan od omiljenih pastuva Ramzana Kadirova.

BIZARNE OPTUŽBE RAMZANA KADIROVA! Ukrajinske obaveštajne službe su mi OTELE KONJA!

Foto: Tanjug/AP

Ramzan Kadirov

Lider Čečenije Ramzan Kadirov optužio je ukrajinske obaveštajne službe i češku policiju da su inscenirali otmicu jednog od njegovih omiljenih pastuva radi otkupnine. Zazu, 16-godišnji engleski punokrvnjak u vlasništvu Kadirova, ukraden je iz štale u češkom selu Krabčice u martu ove godine.

Kadirov je juče u postu na Telegramu rekao da su ga ukrajinske obaveštajne službe kontaktirale "preko treće strane" nakon incidenta, nudeći mu da mu vrate konja u zamenu za 18.000 dolara.

- Oni su znali za moju vezanost za pastuva i nisu pogrešili. Ja sam, naravno, pristao (da platim) - napisao je on, prenosi Moskva tajms.

Zazu pod sankcijama

Zazu, koji je Kadirov navodno kupio 2012. godine, zaplenjen je zajedno sa Kadirovom drugom evropskom imovinom od 2014. u okviru evropskih sankcija uvedenih čečenskom lideru zbog njegove navodne uloge u raširenim kršenjima prava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading