PENZIONERI SA SAVSКOG VENCA OTIŠLI NA BESPLATAN DVODNEVNI IZLET NA TARU (FOTO)

Autor:

Vesti

17.05.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom izleta penzioneri će biti u prilici da uživaju u lepotama Tare, čistom planinskom vazduhu, kao i poseti Mokroj Gori i Drvengradu i svim atrakcijama i znamenitostima ovog kraja

PENZIONERI SA SAVSКOG VENCA OTIŠLI NA BESPLATAN DVODNEVNI IZLET NA TARU (FOTO)

Foto: Foto :GO Savski Venac

Opština Savski venac redovno brine o svojim penzionerima i njihovim potrebama i kao stalnu aktivnost već sedam godina organizuje besplatne izlete za najstarije sugrađane.

Na dvodnevni izlet na Taru jutros je krenula prva grupa penzionera, a ispratio ih je predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović.

Foto: Foto :GO Savski Venac

 

 

Poželevši im srećan put i lepo druženje, Vidović je izrazio zadovoljstvo što se veliki broj penzionera prijavio za obilazak ove planine i svih okolnih znamenitosti, Mokre Gore i Drvengrada prvenstveno.

- Danas smo ispratili prvu grupu seniora, dok će istu destinaciju u još nekoliko termina, imati prilike da posete svi naši najstariji sugrađani koji su se prijavili za besplatan dvodnevni izlet. Opština Savski venac organizuje izlete sa ciljem poboljšanja kvaliteta društvenog života i slobodnog vremena najstarijih građana Savskog venca koji su do sada u organizaciji Opštine obišli brojne turistički privlačne lokalitete u Srbiji.Nastavićemo kao Opština, da brinemo o potrebama penzionera kao i do sada i pripremamo im brojne besplatne sadržaje- poručio je predsednik Miloš Vidović i pozvao seniore koji se još nisu prijavili za izlet da iskoriste mogućnost i to učine do petka, 19. maja do 15 časova putem brojeva telefona  011/3615-388 i 011/3615-389.

Republika

Foto: Foto :GO Savski Venac

 

 

Tokom izleta penzioneri će biti u prilici da uživaju u lepotama Tare,  čistom planinskom vazduhu, kao i poseti Mokroj Gori i Drvengradu i svim atrakcijama i znamenitostima ovog kraja.

Seniore na izletu prati i lekarska ekipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading