SVE VREME SE OSEĆALA KAO DA JE NEKO POSMATRA: Otvorila je utičnicu i hitno pozvala POLICIJU - Odmor sa drugaricama postao PAKAO

Autor: N.J.

Lifestyle

02.05.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaest drugarica otišlo je na odmor, a niko se nije nadao ovakvom ishodu.

SVE VREME SE OSEĆALA KAO DA JE NEKO POSMATRA: Otvorila je utičnicu i hitno pozvala POLICIJU - Odmor sa drugaricama postao PAKAO

Foto: TikTok/ kennedyallegedly

Pomislite da vas neko posmatra, ali shvatite da nema šanse da se to baš vama desi. Jedna devojka na TikTok - u, Kenedi, nedavno je podelila svoje iskustvo. Ona je preko sajta rezervisala svoje putovanje. Bila je na izletu sa 15 drugarica i sve je bilo odlično dok jedna od njih nije počela čudno da se oseća, odnosno imala je čuvenu "žensku intuiciju".

- Jedna od naših prijateljica je rekla, stvarno sam paranoična, osećam se kao da su kamere u kući. Mi smo rekli, "devojko, previše gledaš TikTok, u ovoj kući nema kamera, samo si dramatična" - počela je priču Kenedi.

Foto: TikTok/ kennedyallegedly

Otvaranje utičnice u smeštaju

Sumnjičava ukućanka potom je krenula u potragu za skrivenom kamerom i pronašla je električnu utičnicu koja nije radila. Nakon toga je pretražila celu prostoriju, pregledala je tuš, sve okvire za slike, kvake, tražeći kameru. Onda je pretražila i utičnicu koja je okrenuta ka tuš kabini i bila je pokvarena. Kada je lampom pogledala videla je razlog zašto ništa ne može da se uključi.

- Možete videti ovde na vrhu, nema ničega. Izgleda potpuno normalno. Ali u donjoj utičnici možete jasno videti kamere.  U svakom slučaju, prestravile smo se, i pozvale policiju.

Foto: TikTok/ kennedyallegedly

Pregled utičnice

Inače, tiktokerka je istakla da joj je jako neprijatno ako bude izašao snimak jer je veče pre nego što su saznale da ih snimaju imala problema sa stomakom. Pored toga snimili su ih i kako se tuširaju. 

@kennedyallegedly Replying to @JadeSierraZulu more behind the scenes footage of us being detectives and finding a hidden camera in our #airbnb #creepy #stalker #scary ♬ original sound - kennedy

Takođe, najbolji način da otkrijete postoji li kamera u sobi je "test lampom". Prvo ugasite svetlo u sobi, pa tek onda krenete da pretražujete, isto, postoje i aplikacije i uređaji koji mogu otkriti to, poput RF detektora. Naravno, sve to je već samo "hladna uteha" kada shvatite da ste već snimljeni kao ove devojke.

Oni su za kanadsku novinsku mrežu CTV rekle da se osećaju "povređeno" i da planiraju podići optužnicu nakon što policija završi istragu, prenosi "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading