SRBI MISLE DA SMO AROGANTNI: Rus prošetao Beogradom i objasnio zašto nisu ljubazni prema nama - MNOGI BEZ REČI!

Autor: N.J.

Lifestyle

27.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio je da se osvrne na predrasudu koju Srbi imaju o Rusima.

SRBI MISLE DA SMO AROGANTNI: Rus prošetao Beogradom i objasnio zašto nisu ljubazni prema nama - MNOGI BEZ REČI!

Foto: Printscreen/ Instagram/ choco_nik

Nik

Nik dolazi iz Rusije i trenutno boravi u Beogradu. Na TikTok nalogu zabeležio je svoje iskustvo o glavnom gradu Srbije, a pomalo se osvrnuo i na odnose između Srba i Rusa. Svi se razlikujemo i to bi trebalo poštovati, što i on između ostalog čini. Sada, objavio je video gde govori o predrasudama Srba o Rusima, te je objasnio:

- Čuo sam da neki Srbi misle da su Rusi arogantni, zato što ne pričamo mnogo, nekada ne kažemo "zdravo", ali to nije tačno. Mi smo samo stidljivi jer je za mnoge od nas Srbija prva zemlja gde smo došli posle mnogo vremena - počeo je priču on, a onda objašnjava da ne znaju svi Rusi dobro engleski.

Foto: Printscreen/ Instagram/ choco_nik

Nik iz Rusije

- Kratki razgovori nisu tako popularni u Rusiji, zato na primer, kada odem u prodavnicu ili da kupim nešto, ja ni ne znam kako da pitam i onda sve što uradim je kažem "Dobar dan i doviđenja". I na svoj način tražim ono što mi treba - završio je on svoje objašnjenje u videu na TikTok - u.

Kako se čini, većina mu to nije ni zamerila, a u komentarima su se nadovezali brojni korisnici pomenute društvene mreže.

"Mnogi Rusi ni ne znaju gde je Srbija", "Istina. Nekad pokušam da govorim ruski (znam osnovni nivo), a kada bih čuo ruski naglasak a da taj priča engleski, ne bi se to mnogima svidelo", "Stvarno je arogantno da se ne pozdraviš", "To je i moj utisak takođe", pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading