OVAKO IZGLEDA KADA DATE STAN PORODICI NA KORIŠĆENJE: Dve godine nisu ni poruku poslali, a onda su stanodavci imali šta da vide “Ne sećam se da me nešto u životu ovako zaprepastilo“ (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

16.04.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hteli su da pomognu porodici i dali su im na korišćenje stan.

OVAKO IZGLEDA KADA DATE STAN PORODICI NA KORIŠĆENJE: Dve godine nisu ni poruku poslali, a onda su stanodavci imali šta da vide “Ne sećam se da me nešto u životu ovako zaprepastilo“ (VIDEO)

Foto: Shutterstok

Jedna žena odlučila je da pomogne porodici i da im da na korišćenje stan dok oni nisu u Srbiji. Naime, oni su videli da je stan na prodaju, a s obzirom na to da je cena bila povoljna odlučila je sa suprugom da ga kupi. Kako nisu bili dugo u Beogradu, ključeve su dali komšijama i porodici da ga koriste. U videu na TikTok - u podelili su šta su zatekli kada su ušli u stan nakon što su se vratili u Beograd:

- Pre tri godine moj muž Stefan i ja bili smo u Srbiji i ostali smo četiri meseca u hotelu. Preko puta hotela videla sam stan na prodaju i kupila sam ga, a ključeve sam dala komšijama i porodici da plaćaju račune i ostanu koliko žele. Familija je bila sa četvoro dece dve i po godine, ni račune nisu platili. Rekla sam komšijama da uđu u stan da vide šta se dešava i evo šta me je snašlo - napisala je ona dok je snimala malo je reći haos koji ih je zatekao.

Svuda po stanu bilo je smeće, od garniture pa do poda i svakog ćoška. Stan je doslovno uništen, svuda su bili pikavci, a đubre nije izbačeno ko zna od kada. Pored toga i prazne limenke bile su svuda po stanu, a u pozadini muškarac je komentarisao koliko su uništili garnituru koja košta 18. 000 evra.

 

Kada su okrenuli kameru prema TV - u vidi se da se garnitura doslovno ne vidi od ogromnih kesa sa đubretom koji su pokrile pola dnevne sobe.

- Ja se ne sećam da je mene išta ovoliko zaprepastilo ikada u životu - priča on dok pokazuje u kakvom je stanju toalet.

Ljudi su takođe bili zaprepašćeni pa su komentarisali da skoro nisu videli ovakav nered, a vlasnica stana objasnila je da nije reč o neredu već o tome kako je neko ovako mogao da živi danima i mesecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading