BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE U BORČI: Učenik 6. razreda dobio jezive batine, napao ga stariji đak u dvorištu škole - slike krvavog deteta kruže društvenim mrežama

Autor:

Hronika

16.04.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak 6. razreda OŠ "Rade Drainac" u Borči, brutalno je prebijen u školskom dvorištu, od strane dečaka 7. razreda.

BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE U BORČI: Učenik 6. razreda dobio jezive batine, napao ga stariji đak u dvorištu škole - slike krvavog deteta kruže društvenim mrežama

Foto: shutterstock

Nasilje

Dečak koji je učenik 6. razreda osnovne škole, brutalno je pretučen u školskom dvorištu u Borči, navodi se na društvenim mrežama. Na Instagramu je osvanula i fotografija povređenog dečaka, na kojem se vide povrede na licu, kao i krvav nos.

Kako se navodi u objavi na društvenim mrežama, dečak 6. razreda OŠ "Rade Drainac" u Borči, brutalno je prebijen u školskom dvorištu, od strane dečaka 7. razreda.

- To je već 5. po redu slučaj u poslednjih 10 dana. Nasilje je prisutno i kod dece mlađeg uzrasta - navodi se u objavi, prenosi Blic.

Kako se tvrdi, roditelji su se i ranije žalili školi zbog povećanog nasilja.

Kako kažu, nasilje iz dana u dan biva sve raširenije, i brutalnije, što pokazuje i poslednji slučaj.

Na fotografiji koja je osvanula na Instagram stranici, vidi se dečak sa vidnim povredama na licu - nos mu je razbijen i krvav.

Uznemirujuću fotografiju možete videti OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading