TUKLI JE, GASILI CIGARETE PO LICU I PROSIPALI PO NJOJ PEPEO I PIĆE! Maloletnici satima mučili vršnjakinju, sve snimali i OBJAVILI NA INTERNETU!

Autor:

Svet

07.04.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica ih sve vreme molila da prestanu.

TUKLI JE, GASILI CIGARETE PO LICU I PROSIPALI PO NJOJ PEPEO I PIĆE! Maloletnici satima mučili vršnjakinju, sve snimali i OBJAVILI NA INTERNETU!

Foto: shutterstock

Vršnjačko nasilje

Novi slučaj nasilja dogodio se u Nemačkoj.

U gradu Heidenu je grupa mladih u dobi između 12 i 17 godina nekoliko sati mučila trinaestogodišnjakinju. Torturu devojčice snimili su mobilnim telefonom, javlja nemački RTL.

Kako je saopštio istražni državni tužilac, šest osoba se istražuje povodom ovog slučaja. U pitanju su dva dečaka i dve devojčice, piše nemački RTL.

Snimali batinjanje

Oni su devojčicu nekoliko sati tukli i ponižavali. Navodno su joj ugasili opušak cigarete na licu te joj spalili kosu. Snimak mučenja obavili su na internetu.

Na njemu se vidi grupa mladih koja devojčicu čupa, udara po nosu, posipaju pepeo po njoj i polivaju je pićem po glavi. Devojčica je tokom napada plakala, molila ih da prestanu i bila u panici. 

Nemački mediji pišu da još nije poznato hoće li biti podignute optužnice protiv osumnjičenih.

Granica kaznene odgovornosti u Nemačkoj je 14 godina. Nedavno je slučaj ubistva dvanaestogodišnje devojčice Luise u Nemačkoj, koje su počinile njene vršnjakinje, potresao nemačku javnost.

Od smrti Luise u Nemačkoj raspravlja se o tome bi li trebalo spustiti starosnu granicu krivične  odgovornosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading