MISTERIOZNI NESTANAK ALEKSANDRA IZ BORČE: Otmičari uhapšeni, a od njega NI TRAGA

Autor: Republika

Hronika

06.04.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazić nikada nije pronađen, vodi se kao nestao, a ispituje se da li je živ i koji je motiv otmice mladića

MISTERIOZNI NESTANAK ALEKSANDRA IZ BORČE: Otmičari uhapšeni, a od njega NI TRAGA

Foto: facebook.com

Aleksandar Lazić

Nestanak Aleksandra Lazića (40) prijavljen je 3. decembra prošle godine, kada se nije vratio iz dozvoljene šetnje, pošto ima nanogicu, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je istragom utvrdilo šta se zaista dogodilo i optužilo je trojicu mladića da su oteli Lazića. Međutim, on još uvek nije pronađen.

- Miloš S. (23), Marko Z. (27) i Aleksa A. (24) terete se za krivično delo otmica za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 18 godina. Svi se nalaze u pritvoru, a optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju - navode iz tužilaštva i dodaju:

- Postoji opravdana sumnja da su okrivljeni 3. decembra 2022. godine, oko 14 časova zajedno sa više nepoznatih lica, po prethodnom dogovoru, silom odveli A.L. i zadržali da više od 10 dana, u nameri da njega ili nekog drugog prinude da nešto učini, ne učini ili trpi.

Kako se navodi, oni su ga odvezli na nepoznatu lokaciju u pravcu nasipa reke Dunav u Кrnjači, gde ih je sačekalo više NN lica.Tu su tukli Aleksandra, a potom ga odvezli na nepoznatu lokaciju, gde je i dalje zadržan.

Foto: Facebook-Aleksandar B. Lazić

Aleksandar Lazić

Njegov nestanak je prijavljen policiji 5. decembra.

- Lazić nikada nije pronađen, vodi se kao nestao, a ispituje se da li je živ i koji je motiv otmice mladića - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Lazić je poslednji put viđen u Borči 3. decembra, a policija, Aleksandrova majka i prijatelji započeli su potragu za njim.

Nada se, da podsetimo, javila 8. decembra kada je policija locirala signal na Aleksandrovom telefonu.

Lazić je, da podsetimo, imao nanogicu zbog trgovine narkoticima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading