OTKRIVAMO ZAŠTO JE HRVATIN ODLUČIO DA SVEDOČI: Bio je okoreli kriminalac, a onda je saznao NAJGORE MOGUĆE VESTI

Autor: Republika, S. STEPANOVIĆ

Hronika

15.03.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatinu doktori rekli da će uskoro umreti

OTKRIVAMO ZAŠTO JE HRVATIN ODLUČIO DA SVEDOČI: Bio je okoreli kriminalac, a onda  je saznao NAJGORE MOGUĆE VESTI

Foto: Tužilaštvo za organizovani kriminal, Starspor, E Stock

Bojan Hrvatin, Marko Miljković, Veljko Belivuk

Nakon što je svedok-okrivljeni Bojan Hrvatin otkrio na sudu kriminalnoj grupi Veljka Belivuka da boluje od raka štitaste žlezde, Republika je došla do ekskluzivnog saznanja da njegovo izlečenje nema nikakve dobre prognoze i da su mu doktori rekli da će živeti još malo vremena. 

Kako smo dalje saznali, kada je Hrvatin čuo da neće još dugo živeti rešio je da se okrene bogu i veri, ali i da otkrije sudu i tužilaštvu sve o monstruoznim ubistvima koje je počinio sa pripadnicima Belivukovog klana, kojem se trenutno sudi u Apelacionom sudu za najmanje sedam ubistava.

- Tek nakon tog razgovora sa lekarima Bojan je shvatio da je ceo život sejao zlo i bez razloga kasapio nedužne ljude, pa je pomislio da i za takvog nečoveka postoji neka mrva nade da dobije oproštaj od boga, kako bi mogao u miru da umre. Počeo je da ide u crkvu svaki dan, da se moli i čita pravoslavne knjige, ali je ubrzo posle toga i uhapšen, pa je tada i rekao tužiocu da želi da svedoči na sudu o svim zlodelima koje je počinio sa bandom, tvrdeći da samo želi manju zatvorsku kaznu, koju je odmah i dobio, a reč je o 15 godina zatvora, umesto doživotne robije - priča za naš portal izvor blizak slučaju.

Foto: Tužilaštvo za organizovani kriminal

Bojan Hrvatin

Kada je reč o krivičnim delima koje je Hrvatin počinio pre ulaska u Veljin klan 2020. godine, najteže delo je ubistvo navijača Voždovca Bojana Majića, 4. avgusta 2005. godine, kojem je presudio nožem u navijačkom obračunu. Za to ubistvo osuđen je na 30 godina, ali mu je ta kazna prepolovljena na 15, pa je iz zatvora izašao 2020. baš kada je stupio u Belivukovu bandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading