"OVAKO IZGLEDA KADA SIROTINJA NEMA MESTA U STANU OD 100 KVADRATA": Slika RAZBESNELA ljude, samo pogledajte ovo! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je tužna istina i realno stanje.

"OVAKO IZGLEDA KADA SIROTINJA NEMA MESTA U STANU OD 100 KVADRATA": Slika RAZBESNELA ljude, samo pogledajte ovo! (FOTO)

Foto: Shutterstok

Na društvenim mrežama kruži slika jednog stana u Beogradu, odnosno onoga što se nalazi ispred istog. Naime, ispred stana stoji kesa sa đubretom koju neko nije stigao ili nije mogao da baci. Uz nju je napisana i poruka: "Ovako izgleda kad sirotinja u stanu od 100 kvadrata nema mesta za sopstveno smeće.“

Korisnica koja je objavila ovu fotografiju na Tviteru komentariše da je ovo redovna pojava, odnosno da se ovo često dešava ispred istog ulaza, kao i da đubre tu stoji po ceo dan i noć.

 - Ovi stalno to rade. Zato sam slikala. A da vidiš ulaz kako je lepo sređen, slike po zidovima, venčići od cveća, kišobrani, dečji trotineti i bicikli… porodična atmosfera. I onda ovi ture kontejner! Seljana. I muziku takvu slušaju, pa odvrnu. Tipični skorojevići - napisala je ona u komentaru ispod slike koju je objavila i time malo bolje pojasnila situaciju.

Njena objava privukla je ogromnu pažnju pa su mnogi delili šta oni primećuju kod svojih komšija ispred ulaza. Neki su imali sličnih problema, a drugi su viđali i nekorišćen nameštaj, ali i isticali koliko im smeta kada neko ostavi obuću ispred, prenosi "Krstarica".

"Kod nas ista slika, samo ispred stana od 150 kvadrata", "Moj komšija ispod ima 250 kvadrata i isto nema mesta za đubre. Još je u onim kesicama s pijace, nema pare za kesu za smeće, "Ovo redovno rade", "Ježim se od ovakvih stvari, kao i obuća ispred vrata", "Slažem se da oni samo to razumeju, ali je problem što mi nismo takvi i ne možemo sebi da dozvolimo da se spustimo na njihov nivo. Zato ovakvih pojava ima svuda. Oni se bahate, mi se stidimo", bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading