OVA PICA JE BEZOBRAZNOG NAZIVA, SA JOŠ BEZOBRAZNIJIM SASTOJCIMA: Retko ko bi je probao, a razlog je OČIGLEDAN (FOTO)

Autor:

Lifestyle

11.04.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova pica je pravi hit na Internetu.

OVA PICA JE BEZOBRAZNOG NAZIVA, SA JOŠ BEZOBRAZNIJIM SASTOJCIMA: Retko ko bi je probao, a razlog je OČIGLEDAN (FOTO)

Foto: Tviter/ Planinski_Lav

Neko se dosetio da napravi picu od belih bubrega. Kako izgleda, sama ideja nastala je negde u Aziji i pravi je hit na mrežama. Italijani su poznati kao pravi stručnjaci i umetnici kada je hrana u pitanju, zato nije ni čudo što se uvrede kada se njihovi recepti iskoriste na potpuno pogrešan način. Modifikacije su česte, ali ovo jelo pomera sve granice. 

Za slučaj da ne znate, ovaj specijalitet predstavlja testise životinja, najčešće od bika. Neko se dosetio da napravi picu od belih bubrega koja je za čas postala viralna. Pica na slici kao što možete videti izgleda kao "normalna" pica sa klasičnim sastojcima kako biste i spremili kod kuće, ali na vrh su dodati beli bubrezi. 

Foto: pixabay.com

Klasična pica koja se služi u restoranu

Naravno, dok je nekima ovo nezamislivo, drugi su pomislili da daju šansu ovom jelu koje se zove Mu*ićoza. 

"Tačno ćemo da zaratimo sa Italijanima zbog ovoga“; "Meni nije dobro“; "Quattro testosteroni“; "Bianco bella bubrećoza“; "Varvarski! Bez pelata i origana“, samo su neki od komentara piše “Espreso”. 

Pica je jedan od omiljenih obroka, a pored klasičnih ukusa, postoje i neke zanimljive opcije koje je retko ko probao. Još jedna takva je i "pica od zlata", a parče ovog specijaliteta u Njujorku košta 2. 000 dolara.

Takođe, još jedan zanimljiv način spremanja pice je engleski doručak na pici. Engleska kuhinja nije toliko popularna, ali njihov doručak jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading