"IMALA BIH TRAUMU DA TATA OŽENI NEKOGA KO IZGLEDA ISTO KAO JA" Muškarca optužuju da se zaljubio u KOPIJU ćerke, čak se isto i OBLAČE (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

06.04.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužuju ga da je oženio devojku zato što izgleda isto kao njegova ćerka.

"IMALA BIH TRAUMU DA TATA OŽENI NEKOGA KO IZGLEDA ISTO KAO JA" Muškarca optužuju da se zaljubio u KOPIJU ćerke, čak se isto i OBLAČE (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/ YouTube/ Love Don't Judge

Kris Čapin (44) i njegova supruga Savana (28) upoznali su se kada je pre četiri godine počela da radi za njega kao frizerka u salonu. Tada je Kris podneo zahtev za razvod od prethodne supruge, dok Savana nije bila zainteresovana za vezu sa njim.

U emisiji "Ljubav ne sudi" priznao je da mu je život tada bio u potpunom vrtlogu. On inače ima šestoro dece i na početku su skrivali svoju vezu. Ipak, njegova ćerka Tiziana takođe radi u tom salonu, zbog čega je on posebno bio uplašen. Njegovi saradnici optužili su Savanu da je rasturila brak, a da je Kris zlostavlja jer je dosta stariji od nje. Izgleda da tu nema mnogo mesta za istinu, jer je Savana istakla da je u odličnim odnosima sa njegovom ćerkom, a da Krisa voli:

- Tizi je u početku bila jako teška za saradnju. Sada smo najbolje prijateljice, a ona je moja mala desna ruka - rekla je maćeha.

Oni imaju sada svoje troje dece.

Savana je počela da objavljuje slike i video materijal o njihovom zajedničkom životu na TikTok - u, zbog čega je žestoko kritikuju. Istakla je koliko je pogrešila što je objavila koliko Tiziana ima godina, ali i ona jer je to pokrenulo lavinu negativnih komentara. Ipak, najveći broj komentara bilo je za Krisa i to naravno negativnih.

Mnogi su pominjali sličnost između Savane i Tizi i kako im postaje neprijatno.

- Imala bih traumu kada bi tata oženio nekoga ko izgleda isto kao ja - napisala je jedna osoba.

- Želiš da izlaziš sa svojom ćerkom? - glasilo je pitanje.

Uprkos kritikama, par obožava da deli svoje zajedničke momente, a uvek ima i onih koji cene kvalitetne porodične odnose.

- Puno je sada komentara poput: "Volela bih da mogu imati ovakav odnos sa svojom maćehom". Mi smo samo jedna velika porodica i nije važno šta ko govori. Srećni smo i to je sve što je važno - završava ona, a prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading