BOŠKO OBRADOVIĆ PONOVO UHVAĆEN U LAŽI: Kuka kako su mediji zatvoreni za njega, a gostuje na RTS!

Autor:

Vesti

06.04.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licemerje lidera Dveri ponovo na snazi.

BOŠKO OBRADOVIĆ PONOVO UHVAĆEN U LAŽI: Kuka kako su mediji zatvoreni za njega, a gostuje na RTS!

Foto: Tanjug

Lider srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je nedavno kako su mediji za njega potpuno zatvoreni, budući da ni na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom ne može da se čuje ono što je krilatica njegovog pokreta sa kojom misli da može da naudi trenutnoj vlasti.

- Mediji su u ovom trenutku zatvoreniji kao nikada do sada pod Vučićevim režimom. Ne sme ništa da se čuje o francusko-nemačkom sporazumu, ni na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom - navodi Obradović kao pokvarena ploča.

A onda postaje potpuno transparentno njegovo standardno licemerje, kada dođemo do toga da je samo nekoliko dana pre ova skandalozne izjave i pokušaja spina, Boško gostovao na RTS i to upravo povodom teme koja je navodno potpuno zabranjena njemu da je komentariše.

Upravo u samoj najavi emisije na RTS čiji je gost bio Obradović se kaže:

- U subotu je u Ohridu dogovoren aneks Plana normalizacije odnosa Beograda i Prištine koji je sastavila EU, može li se taj plan sprovesti tako da se otvoreni interesi ispoštuju su neka od osnovnih pitanja.

Postavlje se pitanje da li je RTS ostao bez nacionalne frekvencije, jer je to jedini scenario koji bi mogao da potkrepi Boškove navode ili je ono što zapravo i jeste u samoj suštini, a to je da je Obradović ponovo uhvaćen u laži. 

Veče uoči sastanka u Orhidu čelnici desničara iz pokreta Dveri, Novog DSS i stranke Zavetnici, Boško Obradović, Miloš Jovanović i Milica Đurđević Stamenkovski, organizovali su skup na kom su zahtevali odbacivanje evropskog plana za normalizaciju odnosa. A tražili su još i da Vučić podnese ostavku i da se raspišu izbori.

Desničarski nastrojeni opozicionari pred svaku rundu pregovora Beograda i Prištine tvrde da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić da potpiše priznanje Kosova, a svedoci smo da to ne samo da se nije desilo već je svaki put međunarodna zajednica pritiskala premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da se fokusira na ZSO, što je zahtev Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading