IMA LICE ANĐELA I KADA JE VIDE SVI SE OKRENU ZA NJOM: Ali kada pogledaju dole ne mogu da progovore ŠOK (FOTO)

Autor:

Lifestyle

12.04.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se ne obazire na ružne komentare.

IMA LICE ANĐELA I KADA JE VIDE SVI SE OKRENU ZA NJOM: Ali kada pogledaju dole ne mogu da progovore ŠOK (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/ vladigalagan

Vladislava Galagan radi u Pragu, a inače je ruska bodibilderka i nedavno je javnost dodatno zainteresovana za nju jer su joj ukradene slike i snimci iz telefona na kojim je naga. Isti su počeli da kruže društvenim mrežema, a i pre toga devojka je bila na meti uglavnom ružnih komentara.

Ipak, ona je izuzeto popularna na društvenim mrežama, pre svega na Instagramu i tu je prati preko 400. 000 ljudi, a upravo jer je slavna, to je izložilo osudama.

Foto: Instagram printscreen/ vladigalagan

Vladislava u kafiću

Ona ima milo lice i nežne crte, te malo ko očekuje da na slatku facu ima mišiće, odnosno građu koja može parirati muškoj. Bavi se bodibildingom, a to je kako možete i sami videti dalo ozbiljne rezultate - ima ogroman biceps, čelične trbušnjake, široka ramena, izražene mišiće na nogama…

Foto: Instagram printscreen/ vladigalagan

Vladislava pokazuje telo u uskoj haljini

Zbog takve građe dobila je nadimak Hulk, neki su oduševljeni njenim izgrađenim telom, a drugi misle da je ovo potpuno loše i da je ubila svoju ženstvenost.

"Ne shvatam da neko pri zdravoj svesti sebi radi ovo“, "Prelepa devojka, bar dok joj ne vidiš telo“, "Zašto si rešila da postaneš muškarac“, "Ovo je prosto previše“, "Sramota je što je toliko lepa žena izabrala da izgleda kao muškarac“, "Lice anđela, telo đavola“, samo su neki od komentara na njen račun. Naravno, ima i mnogo onih koji tvrde da je "najzgodnija žena“.

Ona se ne obazire na ovakve komentare, pa bez problema pozira u kratkim i uskim haljinama, prenosi "Espreso".

Šta vi mislite da li je preterala?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading