AMERIKANAC DOŠAO PRVI PUT U BEOGRAD PA "ISPLJUVAO" KALEMEGDAN: Na ulicama odmah primetio obeležja Amerike, a onda Srbima poručio OVO! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

24.04.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac je u poseti dve nedelje i preneo je svoja zapažanja o glavnom gradu Srbije.

AMERIKANAC DOŠAO PRVI PUT U BEOGRAD PA "ISPLJUVAO" KALEMEGDAN: Na ulicama odmah primetio obeležja Amerike, a onda Srbima poručio OVO! (VIDEO)

Foto: printscreen/ Instagram/ justus_reid

Amerikanac Justus Rid odlučio je da poseti Beograd i da snima video za TikTok gde će objasniti šta je to video i kako se proveo. Na samom početku istakao je da je morao da promeni tri leta i putuje 25 sati da bi posetio Beograd. Za početak on je video najavio ispred spomenika Kneza Mihaila sledećim rečima:

- Napokon, mi smo ispred spomenika Nikole Tesle. Tesla izgleda malo drugačije od onoga što sam ja mislio - rekao je zbunjeno.

Dok je putovao automobilom po gradu iznenadio se kada je video reklame za poznate brendove hrane i pića zbog čega je naglasio da se oseća kao u Americi.

- Osećam se kao da se vraćam u Ameriku - kaže.

Foto: instagram/ justus_reid

Amerikanac obilazi Kalemegdan

Nakon toga prošetao je Knez Mihailovom ulicom gde je snimio ulične plesače, muzičare, fontanu, ali i razigranog pandu. Uputio se ka Kalemegdanu, koji je takođe prokomentarisao:

- Ovo mesto je malo staromodno, stvarno je staromodno - kratko je opisao, a onda je pozirao na spravi za mučenje, te je sve upitao:

-  Kakvo ćete mišljenje o Balknu steći na osnovu ovoga?

Najavio je da će sledeće dve nedelje biti u Beogradu gde će posetiti i druga mesta, zbog čega je sve svoje pratioce zamolio za preporuku i time se obratio Srbima i korisnicima koji ga prate. Nakon ovog videa, prašina se "digla" a mnogi su ga uputili na nekoliko grešaka. Prva i neizostavna je da se ne nalazi ispred spomenika Nikole Tesle, a drugo, zanimljivo je što mu niko nije predlagao zanimljiva, kulturna i popularna mesta u Beogradu već su ga savetovali da dođe u Novi Sad i druge gradove u Srbiji.

Nakon toga, uputio se u jednu beogradsku kafanu, gde se videlo da je prijatno iznenađen muzičarima koji su došli do njegovog stola, a on je pokušao da zapeva sa njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

24.04.2023 18:22

Sta ocekivati od glupog amera